Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ανατροπή στην τραγωδία στο Μαρκόπουλο- Τι είδε ο ιατροδικαστής
ΕΛΛΑΔΑ

Ανατροπή στην τραγωδία στο Μαρκόπουλο- Τι είδε ο ιατροδικαστής

Μία ασύλληπτη οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε χθες το βράδυ στο Μαρκόπουλο Αττικής. Μια μητέρα 51 ετών σκότωσε με μαχαίρι την 17χρονη κόρη της και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Μπροστά στο φρικτό θέαμα, βρέθηκε ο 53χρονος πατέρας, δικηγόροςστο επάγγελμα. Όπως είπε στους αστυνομικούς, όταν χρειάστηκε να κατέβει στο υπόγειο για κάτι δουλειές, η 51χρονη σύζυγός του, συνταξιούχος της […]

Μία ασύλληπτη οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε χθες το βράδυ στο Μαρκόπουλο Αττικής.

Μια μητέρα 51 ετών σκότωσε με μαχαίρι την 17χρονη κόρη της και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Μπροστά στο φρικτό θέαμα, βρέθηκε ο 53χρονος πατέρας, δικηγόροςστο επάγγελμα.

Όπως είπε στους αστυνομικούς, όταν χρειάστηκε να κατέβει στο υπόγειο για κάτι δουλειές, η 51χρονη σύζυγός του, συνταξιούχος της Ολυμπιακής Αεροπορίας, βρήκε την ευκαιρία και τον κλείδωσε μέσα.

Όταν όμως άκουσε παράξενες φωνές, έκανε τα πάντα και εν τέλει με δυο τσεκούρια κατάφερε να βγει από το υπόγειο.

Τρέχοντας ανέβηκε πάνω και βρήκε τη σύζυγό του και τη 17χρονη κόρη τους μέσα σε μια λίμνη αίματος. Τα τσεκούρια, βρέθηκαν με ίχνη αίματος μέσα στο υπόγειο. Εκτιμάται πως στην προσπάθειά του να βγει, τραυματίστηκε.

Ο 53χρονος πατέρας υποστήριξε ότι η σύζυγός του είχε ψυχολογικά προβλήματα, γεγονός που επιβεβαίωσε και ο γιατρός που την παρακολουθούσε, ενώ στο σπίτι βρέθηκαν και τα φάρμακα τα οποία έπαιρνε η 51χρονη.

Η γυναίκα, ήταν σε κατάσταση αμόκ από το πρωί του Σαββάτου. Είχε τσακωθεί τόσο με τον άντρα της όσο και με την κόρη της

Το μαχαίρι, βρέθηκε δίπλα στις δύο σορούς.

Η άτυχη μαθήτρια είχε ανεβάσει αυτό το μήνυμα, λίγες ώρες πριν την τραγωδία.

ΑΝΑΤΡΟΠΗ

Ο ιατροδικαστής κατέληξε ότι το άτυχο κορίτσι φέρει αμυντικά τραύματα. Κυρίως, εσωτερικά στις παλάμες της. Πέθανε προσπαθώντας να προστατευτεί. Αλλά και να προστατεύσει την ίδια της τη μητέρα.

Σύμφωνα με ένα από τα σενάρια που εξετάζει η αστυνομία είναι το παιδί να επιχείρησε να σταματήσει τη μητέρα του από το να αυτοκτονήσει. Η μητέρα ήταν σε κατάσταση αμόκ και δεν αποκλείεται να επιχείρησε να αυτοκτονήσει και η 17χρονη να προσπάθησε να τη σταματήσει.

Πάνω στην πάλη να της πάρει το μαχαίρι από τα χέρια, η μητέρα τραυμάτισε θανάσιμα το 17χρονο κορίτσι. Ίσως, όταν κατάλαβε πως το παιδί της ήταν νεκρό, να αυτοκτόνησε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις