Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ολυμπιακός: Στην αποστολή ο Καπίνο, εκτός ο Εμενίκε
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ολυμπιακός: Στην αποστολή ο Καπίνο, εκτός ο Εμενίκε

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σήμερα στις 20:30 τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, για την 7η αγωνιστική της Superleague. Φαίνεται πως ο παραγκωνισμός του Καπίνο έλαβε τέλος, καθώς ο 23χρονος τερματοφύλακας συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για τον σημερινό αγώνα. Μεγάλη απώλεια για τους «ερυθρόλευκους», αποτελεί ο Εμάνουελ Εμενίκε, ο οποίος δεν κατάφερε να […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σήμερα στις 20:30 τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, για την 7η αγωνιστική της Superleague.

Φαίνεται πως ο παραγκωνισμός του Καπίνο έλαβε τέλος, καθώς ο 23χρονος τερματοφύλακας συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για τον σημερινό αγώνα.

Μεγάλη απώλεια για τους «ερυθρόλευκους», αποτελεί ο Εμάνουελ Εμενίκε, ο οποίος δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν.

Ο Τάκης Λεμονής άφησε εκτός αποστολής και τους Μοχάμεντ Μπεν, Γιάγκος Βούκοβιτς, Σάσα Ζντιέλαρ, Χρβόγιε Μίλιτς, Γκιγιόμ Ζιλέ, Αντρέ Μάρτινς, ενώ τιμωρημένος είναι ο Μπιέρν Ένχελς.

Αναλυτικά οι επιλογές του προπονητή του Ολυμπιακού:

Ανδρούτσος, Ανσαριφάρντ, Μποτία, Καρσελά, Χουτεσιώτης, Σισέ, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Καπίνο, Κούτρης, Μάριν, Νικολάου, Οτζίτζα, Πάρντο, Προτό, Ρομαό, Σεμπά, Ταχτσίδης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις