Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Έβδομη «στροφή» στην ελληνική Superleague
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Έβδομη «στροφή» στην ελληνική Superleague

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Η ελληνική Superleague, φτάνει στην 7η αγωνιστική της. Το ματς που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον, είναι αυτό ανάμεσα στον 3ο Πανιώνιο και τον 7ο Ολυμπιακό στη Νέα Σμύρνη (20:30). Οι Νεοσμυρνιώτες, θέλουν να συνεχίσουν τη σταθερή τους πορεία συγκεντρώνοντας βαθμούς, ώστε στο τέλος της σεζόν να πανηγυρίσουν την πρόκριση στο Europa […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Η ελληνική Superleague, φτάνει στην 7η αγωνιστική της.

Το ματς που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον, είναι αυτό ανάμεσα στον 3ο Πανιώνιο και τον 7ο Ολυμπιακό στη Νέα Σμύρνη (20:30).

Οι Νεοσμυρνιώτες, θέλουν να συνεχίσουν τη σταθερή τους πορεία συγκεντρώνοντας βαθμούς, ώστε στο τέλος της σεζόν να πανηγυρίσουν την πρόκριση στο Europa League.

Από την άλλη, ο Ολυμπιακός θέλει να αφήσει πίσω τις κακές εμφανίσεις, ειδικά μετά την ήττα από τον Ατρόμητο στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Σε σχέση με την αποστολή του προηγούμενου αγώνα, η αποστολή των “κυανέρυθρων” παρουσιάζει τέσσερις αλλαγές. Αστράς, Γκιοατά, Γλυνός και Σαββίδης είναι εκτός, στη θέση τους βρίσκονται οι Μπαντής, Οικονόμου, Ταποκό, Ντουρμισάι.

Στον αντίποδα, ο Τάκης Λεμονής δεν μπορεί να υπολογίζει στον Εμενίκε, τον οποίο προόριζε για βασικό.

Στον αγώνα που ανοίγει την αυλαία της αγωνιστικής, ο ΠΑΣ θα υποδεχθεί τον Πλατανιά Χανίων στα Γιάννενα (16:00).

Και οι δύο ομάδες, έχουν 6 βαθμούς.

Στις 18:15, τα δύο “αστέρια” κοντράρονται στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου.

Εκεί, ο Ατρόμητος θα “κονταροχτυπηθεί” με τον Αστέρα Τρίπολης, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται σε τρομερή ψυχολογική κατάσταση.

Από τη μια, ο Ατρόμητος κέρδισε στην έδρα του Ολυμπιακού, ενώ από την άλλη ο Αστέρας έδωσε τέλος στο αήττητο σερί 10 αγώνων της ΑΕΚ.

Ο τεχνικός του Ατρόμητου, Νταμίρ Κάναντι, πήρε στην αποστολή τους ίδιους 18 παίκτες που είχε και με Λαμία – Ολυμπιακό.

Ο Σάββας Παντελίδης θα κληθεί να αντιμετωπίσει τις απουσίες των Ίγκορ, Τσουκαλά και Στανισάβλιεβιτς. Αντίθετα, επιστρέφει στην αποστολή ο Ουκρανός στόπερ Σελίν, που ήταν τραυματίας. Εκτός έμειναν και οι Μπέρτος, Κουμάντεϊ, Ντουντού, Τζανγκ, Κώτσιρας, Γκοντό.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις