Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Μεθυσμένος ιερέας προκάλεσε τροχαίο
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεθυσμένος ιερέας προκάλεσε τροχαίο

Αναστάτωση προκάλεσε το απόγευμα της Παρασκευής, λίγο μετά τις 7:30, ένας 40χρονος ιερέας στο κέντρο του Πύργου, καθώς προκάλεσε τροχαίο στην προσπάθεια του να ξεπαρκάρει. Ο 40χρονος είχε σταθμεύσει το αγροτικό του αυτοκίνητο, επί της Μανωλοπούλου, λίγο πριν από τη συμβολή με την οδό Πατρών. Στη συνέχεια βγήκε από το αυτοκίνητο, ενώ η παράξενη συμπεριφορά […]

Αναστάτωση προκάλεσε το απόγευμα της Παρασκευής, λίγο μετά τις 7:30, ένας 40χρονος ιερέας στο κέντρο του Πύργου, καθώς προκάλεσε τροχαίο στην προσπάθεια του να ξεπαρκάρει.

Ο 40χρονος είχε σταθμεύσει το αγροτικό του αυτοκίνητο, επί της Μανωλοπούλου, λίγο πριν από τη συμβολή με την οδό Πατρών. Στη συνέχεια βγήκε από το αυτοκίνητο, ενώ η παράξενη συμπεριφορά του ανάγκασε τους παρευρισκόμενους στο σημείο να καλέσουν την αστυνομία.

Ο ιερέας συνελήφθη με τη διαδικασία του αυτοφώρου από αστυνομικούς της Τροχαίας Πύργου, καθώς διαπιστώθηκε ότι ήταν σε κατάσταση μέθης.

Όπως ανέφεραν στην εφ. «Πατρίς» αυτόπτες μάρτυρες, λίγο πριν σταθμεύσει, έκανε βόλτες μέσα στον Πύργο με το αυτοκίνητο, ενώ σύμφωνα με άλλες μαρτυρίες, φέρεται να μίλησε απρεπώς σε διερχόμενη γυναίκα, ενώ νωρίτερα μιλούσε στο κινητό του τηλέφωνο με πολύ άσχημο λεξιλόγιο.

Από το τροχαίο προκλήθηκαν υλικές ζημιές.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις