Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Γερές δόσεις σεξ και σκηνές λιποθυμίας στη νέα ταινία του Στίβεν Κινγκ (vid)
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Γερές δόσεις σεξ και σκηνές λιποθυμίας στη νέα ταινία του Στίβεν Κινγκ (vid)

Η ιστορία του Στίβεν Κινγκ που προσφέρει το κάτι παραπάνω σε όρους αρρωστημένης φαντασίας. Το «Παιχνίδι του Τζέραλντ» γυρίστηκε ήδη από το Netflix και προκαλεί τουλάχιστον ανατριχίλα. Η ιστορία περιστρέφεται γύρω από ένα ζευγάρι που κατευθύνεται σε ένα απομονωμένο θέρετρο της Νέας Αγγλίας για στιγμές χαλάρωσης και όχι μόνο. Ο Τζέραλντ αποφασίζει να δέσει τη […]

Η ιστορία του Στίβεν Κινγκ που προσφέρει το κάτι παραπάνω σε όρους αρρωστημένης φαντασίας.

Το «Παιχνίδι του Τζέραλντ» γυρίστηκε ήδη από το Netflix και προκαλεί τουλάχιστον ανατριχίλα.

Η ιστορία περιστρέφεται γύρω από ένα ζευγάρι που κατευθύνεται σε ένα απομονωμένο θέρετρο της Νέας Αγγλίας για στιγμές χαλάρωσης και όχι μόνο. Ο Τζέραλντ αποφασίζει να δέσει τη σύζυγό του Τζέσι στο κρεβάτι και το κάνει με διπλές μάλιστα χειροπέδες, μόνο που η μεγάλη δόση Viagra που παίρνει αποδεικνύεται φονική.

Εκτός από γερές δόσεις σεξ, όπως εξομολογούνται θεατές είτε από τα κοινωνικά μέσα είτε από συνεντεύξεις σε εφημερίδες, περιοδικά και ιστοσελίδες, υπάρχουν σκηνές που φέρνουν λιποθυμίες. Βλέποντας και ένα αδέσποτο σκυλί να βρίσκει τον δρόμο για το δωμάτιό τους και να τρέφεται από τον νεκρό της σύζυγο, η Τζέσι προσπαθεί να απεγκλωβιστεί από τις χειροπέδες.

Σπάει ένα ποτήρι και χρησιμοποιεί τα σπασμένα γυαλιά για να ξεφλουδίσει το δέρμα από το χέρι της, μήπως και απαλλαγεί από τις χειροπέδες. Ο σκηνοθέτης Μάικ Φλάναγκαν γύρισε τη σκηνή αργά και βασανιστικά, μέχρι που απομένουν κόκαλα και τένοντες, προκαλώντας λιποθυμίες και εμετούς.

Παρόλα αυτά, η επιτυχία λένε οι κριτικοί, είναι δεδομένη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις