Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ο «Καλ Ντρόγκο» του Game of Thrones για τους βιασμούς: “Μου αρέσει, θα ήθελα περισσότερο” (vid)
LIFESTYLE

Ο «Καλ Ντρόγκο» του Game of Thrones για τους βιασμούς: “Μου αρέσει, θα ήθελα περισσότερο” (vid)

Με αφορμή το σκάνδαλο με τον παραγωγό του Χόλιγουντ Χάρβεϊ Γουάινσταϊν και τις αμέτρητες σεξουαλικές επιθέσεις σε νεαρές ηθοποιούς, στο στόχαστρο βρέθηκε και ο ηθοποιός Τζέισον Μομόα. Ο γοητευτικός ηθοποιός μεταξύ άλλων έχει υποδυθεί τον Καλ Ντρόγκο στη σειρά Game of Thrones, σε έναν ρόλο σκληρό. Χρήστες του Twitter ξέθαψαν ένα video από το 2011 […]

Με αφορμή το σκάνδαλο με τον παραγωγό του Χόλιγουντ Χάρβεϊ Γουάινσταϊν και τις αμέτρητες σεξουαλικές επιθέσεις σε νεαρές ηθοποιούς, στο στόχαστρο βρέθηκε και ο ηθοποιός Τζέισον Μομόα.

Ο γοητευτικός ηθοποιός μεταξύ άλλων έχει υποδυθεί τον Καλ Ντρόγκο στη σειρά Game of Thrones, σε έναν ρόλο σκληρό.

Χρήστες του Twitter ξέθαψαν ένα video από το 2011 στο οποίο ο Μομόα μιλώντας στο πάνελ μιας έκθεσης για κόμικ αστειεύτηκε με το βιασμό γυναικών.

«Αυτό που μου αρέσει σε τέτοιες σειρές είναι γιατί μπορείς να κάνεις τόσα πολλά πράγματα, όπως να ξεριζώσεις τη γλώσσα κάποιου ή να βιάσεις όμορφες γυναίκες» είπε τότε ο «Καλ Ντρόγκο» προκαλώντας αμηχανία στους συναδέλφους του που ήταν μαζί του στο πάνελ.

Τον ίδιο χρόνο ο Μομόα αναφέρθηκε στο θέμα του βιασμού σε σύνεντευξή του στη New York Post. «Ναι βιάζω την Έμιλι Κλαρκ. Την αγαπώ αλλά την πονάω και κλαίει. Θα μπορούσαμε να το κάνουμε να διαρκέσει περισσότερο αλλά καταλαβαίνετε τι συμβαίνει. Δεν είμαι βιαστής αλλά προτιμώ οι γυναίκες μου να αγαπούν το σεξ» είχε πει τότε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις