Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ο Νώντας Ζαφειρόπουλος αποχαιρετά τον πατέρα του: “Δεν πρόλαβε να εκπληρώσει το όνειρό του”
ΕΛΛΑΔΑ

Ο Νώντας Ζαφειρόπουλος αποχαιρετά τον πατέρα του: “Δεν πρόλαβε να εκπληρώσει το όνειρό του”

Συγκλονιστικό είναι το «αντίο» που απευθύνει στον δολοφονημένο πατέρα του ο γιος του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, μέσω του προφίλ του στο facebook. «Θα σε αγαπάω πάντα» είναι τα λόγια του, που σπάνε καρδιές, από έναν άνθρωπο που έχασε τόσο απροσδόκητα και άδικα ένα από τα πιο κοντινά του πρόσωπα. Ο 23χρονος Νώντας Ζαφειρόπουλος ευχαριστεί όσους του συμπαρίστανται και […]

Συγκλονιστικό είναι το «αντίο» που απευθύνει στον δολοφονημένο πατέρα του ο γιος του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, μέσω του προφίλ του στο facebook. «Θα σε αγαπάω πάντα» είναι τα λόγια του, που σπάνε καρδιές, από έναν άνθρωπο που έχασε τόσο απροσδόκητα και άδικα ένα από τα πιο κοντινά του πρόσωπα.

Ο 23χρονος Νώντας Ζαφειρόπουλος ευχαριστεί όσους του συμπαρίστανται και αναφέρει δυο λόγια για τον πατέρα του, επισημαίνοντας πως πάντα του έλεγε:«Αν κάνεις τη δουλειά σου αξιοπρεπώς δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα». «Τελικά ούτε αυτό δεν μπορείς να κάνεις στην σημερινή κοινωνία», συμπληρώνει εκείνος αμέσως μετά και καταλήγει με ένα σπαρακτικό αντίο: «Καλό παράδεισο πατέρα μου! Θα σε αγαπάω πάντα!»

Ολόκληρο το μήνυμα του Νώντα Ζαφειρόπουλου:

Θέλω να ευχαριστήσω για τα συλληπητήριά σας κάθε έναν από εσάς ξεχωριστά αλλά δεν βρίσκομαι σε θέση να το κάνω… χθες έχασα ότι πιο πολύτιμο είχα εξαιτίας κάποιων άνανδρων και μικρών ανθρώπων και ακόμα δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω. Έφυγε κάνοντας το λειτούργημα του γιατί ως τέτοιο έβλεπε την δικηγορία και πάντα μου έλεγε πως αν το κάνεις αξιοπρεπώς δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. Τελικά ούτε αυτό δεν μπορείς να κάνεις στην σημερινή κοινωνία. Και το χειρότερο είναι ότι δεν πρόλαβε να με ορκίσει δικηγόρο όπως ήταν το όνειρό του.

Καλό παράδεισο πατέρα μου !! Θα σε αγαπάω πάντα !!»

Πολύ δύσκολο και το πρωινό της Παρασκευής όπως αποτυπώνεται στη φωτογραφία του Γρηγόρη Ζαφειρόπουλου, του αδερφού του αδικοχαμένου δικηγόρου που επισκέφθηκε το γραφείο του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου χωρίς να πει το παραμικρό στους δημοσιογράφους.

Συντετριμμένη η σύζυγος του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου

Ο γιος του σε απόγνωση

Η κόρη του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου και ο αδελφός του, Γρηγόρης

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις