Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Η Ντόρα κέρασε στη Βουλή: “Αυτό το παιδί είναι το κάτι άλλο”
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Ντόρα κέρασε στη Βουλή: “Αυτό το παιδί είναι το κάτι άλλο”

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Ντόρα Μπακογιάννη, που έγινε για μία ακόμα φορά γιαγιά και ενθουσιασμένη που το νέο της εγγόνι γεννήθηκε ξανθό, δεν θα μπορούσε να μην… βάλει το χέρι στην τσέπη. Τη Δευτέρα, η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, ένα υγιέστατο αγοράκι που ήρθε […]

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Ντόρα Μπακογιάννη, που έγινε για μία ακόμα φορά γιαγιά και ενθουσιασμένη που το νέο της εγγόνι γεννήθηκε ξανθό, δεν θα μπορούσε να μην… βάλει το χέρι στην τσέπη.

Τη Δευτέρα, η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, ένα υγιέστατο αγοράκι που ήρθε στον κόσμο με καισαρική τομή, όπως αποκάλυψε ο γιατρός της.

Την Τρίτη, ημέρα ψήφισης του νομοσχεδίου για την ταυτότητα φύλου, η Ντόρα Μπακογιάννη εμφανίστηκε με το χαμόγελο ως τα αυτιά στη Βουλή και κάλεσε τους συνομιλητές της σε πηγαδάκι στο Εντευκτήριο να παραγγείλουν καφέδες, χυμούς και ό.τι επιθυμούν.

«Σήμερα κερνάω, πρώτη φορά στην οικογένεια Μητσοτάκη ήλθε ξανθός απόγονος», τους είπε η Ντόρα Μπακογιάννη σύμφωνα με τα parapolitika. «Και ο Κώστας μου ανοιχτόχρωμος ήταν όταν γεννήθηκε, αλλά αυτό το παιδί είναι το κάτι άλλο», συμπλήρωσε ενθουσιασμένη.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις