Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Φρίκη: Σκότωσε 79 γουρουνάκια πηδώντας πάνω τους (vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη: Σκότωσε 79 γουρουνάκια πηδώντας πάνω τους (vid)

Σε 15 μήνες φυλάκιση καταδικάστηκαν 2 άτομα στην Ισπανία, ο πρώτος γιατί σκότωσε 79 άτυχα γουρουνάκια πηδώντας πάνω τους και ο δεύτερος γιατί κατέγραφε τη σκηνή με το κινητό του τηλέφωνο. Το αποκρουστικό περιστατικό, κατεγράφη σε φάρμα στην Αλμερία, και αναρτήθηκε στα social media. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του δικαστηρίου, η πράξη ήταν αδικαιολόγητη και […]

Σε 15 μήνες φυλάκιση καταδικάστηκαν 2 άτομα στην Ισπανία, ο πρώτος γιατί σκότωσε 79 άτυχα γουρουνάκια πηδώντας πάνω τους και ο δεύτερος γιατί κατέγραφε τη σκηνή με το κινητό του τηλέφωνο.

Το αποκρουστικό περιστατικό, κατεγράφη σε φάρμα στην Αλμερία, και αναρτήθηκε στα social media.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του δικαστηρίου, η πράξη ήταν αδικαιολόγητη και σκληρή, ενώ το video χαρακτηρίστηκε «αποκρουστικό».

Εκτός από την φυλάκιση, οι δύο κατηγορούμενοι ένας Ισπανός και ο άλλος Λιθουανός, θα πληρώσουν και αποζημίωση 4,470€, δηλαδή 60€ για κάθε ζώο, στην εταιρία που ανήκε η φάρμα.

Ο κατηγορούμενος στην απολογία του υποστήριξε πως το έκανε για πλάκα, ωστόσο αμφισβήτησε τα πειστήρια λέγοντας ότι πολύ λιγότερα ζώα πέθαναν από την αποτρόπαια πράξη του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις