Μαθήτρια με απαλλαγή από τα Θρησκευτικά θα σηκώσει τη σημαία – Έντονες αντιδράσεις

ΕΛΛΑΔΑ

Μαθήτρια με απαλλαγή από τα Θρησκευτικά θα σηκώσει τη σημαία – Έντονες αντιδράσεις

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Σφοδρές αντιδράσεις προκάλεσε το αποτέλεσμα της κλήρωσης για τη σημαία στην παρέλαση, σε δημοτικό χωριού της δυτικής Αχαΐας. Κι αυτό γιατί για μια από τις δύο παρελάσεις κληρώθηκε μια μαθήτρια της έκτης τάξης με αλβανική καταγωγή και ελληνική ιθαγένεια. Όπως όμως γράφει το tempo24.news, οι γονείς αντιδρούν γιατί ισχυρίζονται ότι το εθνικό σύμβολο της χώρας […]

12.10.2017 | 13:36

Σφοδρές αντιδράσεις προκάλεσε το αποτέλεσμα της κλήρωσης για τη σημαία στην παρέλαση, σε δημοτικό χωριού της δυτικής Αχαΐας.

Κι αυτό γιατί για μια από τις δύο παρελάσεις κληρώθηκε μια μαθήτρια της έκτης τάξης με αλβανική καταγωγή και ελληνική ιθαγένεια.

Όπως όμως γράφει το tempo24.news, οι γονείς αντιδρούν γιατί ισχυρίζονται ότι το εθνικό σύμβολο της χώρας δεν μπορεί να το σηκώνει μια μαθήτρια η οποία έχει πάρει απαλλαγή στο μάθημα των Θρησκευτικών και από τον εκκλησιασμό.

«Δεν μπορεί ένας άνθρωπος που δεν πιστεύει στον Σταυρό της σημαίας να την κρατά…», λέει ένας γονέας.

Για την άλλη παρέλαση της 25ης Μαρτίου κληρώθηκε μια μαθήτρια από την περιοχή. Οι γονείς όπως σημειώνουν, αν και εκτιμούν ότι θα έπρεπε τη σημαία να σηκώνουν οι άριστοι μαθητές και δεν έχουν κανένα με τους αλλοδαπούς, σε κάποιες περιπτώσεις πρέπει να υπάρχουν όρια, λένε.

Exit mobile version