Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ρώσος εκφωνητής νευρίασε με τις αποφάσεις του διαιτητή και σταμάτησε να περιγράφει! (vid)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ρώσος εκφωνητής νευρίασε με τις αποφάσεις του διαιτητή και σταμάτησε να περιγράφει! (vid)

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Κατά καιρούς, έχουμε δει πολλούς εκφωνητές να εκνευρίζονται με τις αποφάσεις των διαιτητών κατά της ομάδας της οποίας υποστηρίζουν. Ο Ρώσος εκφωνητής, Βλάντιμιρ Νικόλσκι, το πήγε σε άλλο επίπεδο. Στο πρωτάθλημα της Ρωσίας, οι ομάδες έχουν συμφωνήσει τους σχολιασμούς των αγώνων να αναλαμβάνει ένας δημοσιογράφος της ομάδος, ώστε να μη […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Κατά καιρούς, έχουμε δει πολλούς εκφωνητές να εκνευρίζονται με τις αποφάσεις των διαιτητών κατά της ομάδας της οποίας υποστηρίζουν.

Ο Ρώσος εκφωνητής, Βλάντιμιρ Νικόλσκι, το πήγε σε άλλο επίπεδο.

Στο πρωτάθλημα της Ρωσίας, οι ομάδες έχουν συμφωνήσει τους σχολιασμούς των αγώνων να αναλαμβάνει ένας δημοσιογράφος της ομάδος, ώστε να μη χρειάζεται τα τηλεοπτικά συνεργεία να ταξιδεύουν τεράστιες αποστάσεις.

Όπως καταλαβαίνετε, αυτό έχει οδηγήσει σε περιγραφές γεμάτες πάθος και οπαδικό χρώμα, με τον Νικόλσκι να μην μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση.

Ωστόσο, ο Ρώσος εκφωνητής ούτε ξεκίνησε να “χτυπιέται”, ούτε να βρίζει, αλλά αποφάσισε να σηκωθεί να φύγει από το γήπεδο.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο διαιτητής της αναμέτρησης, Πιόρ Μιροσνιτσένκο, δεν έδωσε πέναλτι σε ανατροπή μέσα στη μεγάλη περιοχή, αλλά φάουλ εκτός περιοχής.

Στην εκτέλεση του φάουλ, ο εκφωνητής θεώρησε πως η μπάλα χτύπησε στο χέρι του αμυντικού, με τον διαιτητή να δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι, κάτι το οποίο έβγαλε εκτός εαυτού τον Νικόλσκι!

«Δείτε το παιχνίδι χωρίς σχολιασμό», ήταν τα τελευταία λόγια του πριν αποχωρήσει από το γήπεδο.

Σε δηλώσεις του στο ρωσικό δίκτυο RT, δήλωσε πως δεν μετανιώνει για την πράξη του, καθώς δεν μπορεί να βλέπει την ομάδα του να πληγώνεται.

https://www.youtube.com/watch?v=A11YWmve82s

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις