Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Συμβόλαιο θανάτου η διπλή δολοφονία στο Περιστέρι
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συμβόλαιο θανάτου η διπλή δολοφονία στο Περιστέρι

Στα χέρια των Αρχών έπεσαν οι δολοφόνοι του ζευγαριού Αλβανών που τα ξημερώματα της 3ης Φεβρουαρίου εκτέλεσαν με μια σφαίρα στο κεφάλι μέσα στο σπίτι τους στο Περιστέρι. Σύμφωνα με τις έρευνες, οι δολοφόνοι είχαν συμβόλαιο θανάτου 30.000 για κάθε ένα από τα θύματά τους. Μέχρι τώρα για το στυγερό έγκλημα έχουν ταυτοποιηθεί δύο Έλληνες […]

Στα χέρια των Αρχών έπεσαν οι δολοφόνοι του ζευγαριού Αλβανών που τα ξημερώματα της 3ης Φεβρουαρίου εκτέλεσαν με μια σφαίρα στο κεφάλι μέσα στο σπίτι τους στο Περιστέρι.

Σύμφωνα με τις έρευνες, οι δολοφόνοι είχαν συμβόλαιο θανάτου 30.000 για κάθε ένα από τα θύματά τους.

Μέχρι τώρα για το στυγερό έγκλημα έχουν ταυτοποιηθεί δύο Έλληνες και ένας Αλβανός ως φυσικοί αυτουργοί και ως ηθικοί αυτουργοί της σπείρας πληρωμένων δολοφόνων έχουν ταυτοποιηθεί δύο Αλβανοί. Στα χέρια της ΕΛΑΣ βρίσκονται οι τέσσερις από τους πέντε και αναζητείται ένας 53χρονος Αλβανός.

Τα ξημερώματα της 3ης Φεβρουαρίου τρεις κακοποιοί μπήκαν στο σπίτι οικογένειας Αλβανών στο Περιστέρι και κατευθύνθηκαν στο υπνοδωμάτιο του ζευγαριού ρωτώντας τον 53χρονο πατέρα και τη σύζυγό του «πού είναι τα λεφτά».

Μέσα στο σπίτι βρίσκονταν και τα δύο παιδιά του ζευγαριού, μία 19χρονη την οποία οι δράστες δεν πείραξαν, και ο 28χρονος γιος που αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα τον οποίο χτύπησαν στο πρόσωπο.

Αφού δολοφόνησαν τους γονείς, εξαφανίστηκαν. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας, που έκανε μεροκάματα σε οικοδομές, φέρεται να είχε εμπλακεί σε καλλιέργεια κάνναβης.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις