Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Δυο ανήλικοι κι ένας 18χρονος συνελήφθησαν για τον ξυλοδαρμό των Πακιστανών
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δυο ανήλικοι κι ένας 18χρονος συνελήφθησαν για τον ξυλοδαρμό των Πακιστανών

Δύο 17χρονοι και ένας 18χρονος, συνελήφθησαν για την ρατσιστική επίθεση και τον ξυλοδαρμό των δύο Πακιστανών εργατών το περασμένο Σάββατο, στον Ασπρόπυργο. Οι τρεις συλληφθέντες πρόσκεινται στην ακροδεξιά, αλλά δεν βρέθηκαν στοιχεία που να τους συνδέουν επίσημα με την Χρυσή Αυγή ή άλλη ακροδεξιά οργάνωση. Στα σπίτια τους βρέθηκαν ρόπαλα και άλλα αντικείμενα. Οι Αρχές […]

Δύο 17χρονοι και ένας 18χρονος, συνελήφθησαν για την ρατσιστική επίθεση και τον ξυλοδαρμό των δύο Πακιστανών εργατών το περασμένο Σάββατο, στον Ασπρόπυργο.

Οι τρεις συλληφθέντες πρόσκεινται στην ακροδεξιά, αλλά δεν βρέθηκαν στοιχεία που να τους συνδέουν επίσημα με την Χρυσή Αυγή ή άλλη ακροδεξιά οργάνωση.

Στα σπίτια τους βρέθηκαν ρόπαλα και άλλα αντικείμενα. Οι Αρχές τους γνωρίζουν, καθώς τον περασμένο Απρίλιο, είχαν επιτεθεί σε αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ, που επιχείρησαν να τους ελέγξουν στον Ασπρόπυργο.

Μάλιστα όταν προσήχθησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Ασπροπύργου, επιτέθηκαν και στους αστυνομικούς.

Λίγο καιρό αργότερα, τον Ιούνιο, συνελήφθησαν και πάλι στον Ασπρόπυργο, για συμμετοχή σε επιθέσεις με βόμβες μολότοφ εναντίον της αντιρατσιστικής διαδήλωσης που έγινε έξω από το δημαρχείο.

Ο ένας 17χρονος αναγνωρίστηκε από την πρώτη στιγμή από τα θύματα.

Από την έρευνα της Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, ταυτοποιήθηκαν και άλλοι δύο, προσήχθησαν και σύμφωνα με την Αστυνομία και οι τρεις ομολόγησαν ότι συμμετείχαν στον ξυλοδαρμό.

Οι συλληφθέντες, οι οποίοι είναι ομογενείς από την πρώην ΕΣΣΔ, θα παραπεμφθούν στον αρμόδιο ανακριτή.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις