Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Αδημοσίευτες ηχογραφήσεις των Queen σε ένα ανεκτίμητο άλμπουμ
PLUS

Αδημοσίευτες ηχογραφήσεις των Queen σε ένα ανεκτίμητο άλμπουμ

Ένα δωράκι για τους φίλους της ροκ μουσικής θα διαθέσει η Universal Music στις 17 Νοεμβρίου, καθώς θα τιμήσει την 40η επέτειο της αρχικής έκδοσης του άλμπουμ «News of the World» του θρυλικού συγκροτήματος των Queen από τον Οκτώβριο του 1977! Είναι σαφώς ένα από τα πιο εμπορικά άλμπουμ όλων των εποχών, που αρχίζει με […]

368_gradio_2

Ένα δωράκι για τους φίλους της ροκ μουσικής θα διαθέσει η Universal Music στις 17 Νοεμβρίου, καθώς θα τιμήσει την 40η επέτειο της αρχικής έκδοσης του άλμπουμ «News of the World» του θρυλικού συγκροτήματος των Queen από τον Οκτώβριο του 1977! Είναι σαφώς ένα από τα πιο εμπορικά άλμπουμ όλων των εποχών, που αρχίζει με τα δυο μουσικά θέματα που ακούγονται στις μεγαλύτερες αθλητικές εκδηλώσεις του κόσμου μέχρι και σήμερα. Και φυσικά μιλάμε για τις τεράστιες επιτυχίες «We Will Rock You» (που υπέγραψε ο Brian May και θα το ακούσουμε για πρώτη φορά ολόκληρο, σε αντίθεση με τον επεξεργασμένο δίσκο του 1977) και το «We Are The Champions» του Freddie Mercury.

Πρόκειται για ένα καινούργιο πακέτο που αποτελείται από τρία CD, όπου εκτός από το αρχικό άλμπουμ που περιλαμβάνει το πρώτο CD, τα δυο επιπλέον περιέχουν τους δίσκους που αποκαλύφθηκαν πρόσφατα και τα σπάνια αρχεία τους, ενώ τα τραγούδια έχουν γραφτεί και από τα τέσσερα μέλη του συγκροτήματος των Queen. Πολλές οι εκπλήξεις και μεταξύ αυτών οι λεπτομέρειες στην ενορχήστρωση για κάθε ένα από τα 11 τραγούδια του άλμπουμ, που έχουν ηχογραφηθεί σε ραδιοφωνικές εκπομπές και συναυλίες, κατά τη διάρκεια της καριέρας της διάσημης ροκ μπάντας που συνεχίζει να γράφει ιστορία!

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις