Τα παίρνει όλα πάνω του ο Βούλγαρος: Στο φως νέες λεπτομέρειες

ΕΛΛΑΔΑ

Τα παίρνει όλα πάνω του ο Βούλγαρος: Στο φως νέες λεπτομέρειες

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Όλα πάνω του τα παίρνει ο Βούλγαρος που σκότωσε τον Χριστόδουλο Καλαντζάκη, γνωστό καρδιολόγο της Κρήτης, στον επαρχιακό δρόμο στην περιοχή Πιλαλήματα της Σητείας. Ο 37χρονος είναι έτοιμος να υποστηρίξει με πάθος την ομοεθνή ερωμένη του και σύζυγο του άτυχου γιατρού. Το έκανε για να τη γλιτώσει «Γιατί με ρωτάτε για αυτήν; Δεν έχει σχέση […]

11.10.2017 | 10:26

Όλα πάνω του τα παίρνει ο Βούλγαρος που σκότωσε τον Χριστόδουλο Καλαντζάκη, γνωστό καρδιολόγο της Κρήτης, στον επαρχιακό δρόμο στην περιοχή Πιλαλήματα της Σητείας.

Ο 37χρονος είναι έτοιμος να υποστηρίξει με πάθος την ομοεθνή ερωμένη του και σύζυγο του άτυχου γιατρού.

Το έκανε για να τη γλιτώσει

«Γιατί με ρωτάτε για αυτήν; Δεν έχει σχέση με ό,τι έγινε».

Ήθελε να λύσει ένα πρόβλημα, «μια κακή κατάσταση», κατά τα λεγόμενά του, καθώς τα τελευταία δύο χρόνια διατηρούσαν ερωτική σχέση και η Βουλγάρα δεν περνούσε καλά στον γάμο της.

Ο δράστης δηλώνει πως δολοφόνησε τον γιατρό και αναφέρει πως αισθάνεται μετανιωμένος, αλλά παρόλα αυτά λέει συνέχεια πως ήταν μια απόφαση καθαρά δική του.

Το μόνο που μοιάζει να τον φοβίζει στο ενδεχόμενο της φυλακής είναι ότι δεν θα ξαναδεί το παιδί του στη Βουλγαρία, με το οποίο φέρεται να έχει καλές σχέσεις και επαφές, αλλά λέει πως είναι αποφασισμένος να πει την αλήθεια και ισχυρίζεται πως δεν ήρθε απαραίτητα για να σκοτώσει, ίσως για να εκφοβίσει.

Στον σχεδιασμό της δολοφονίας η γυναίκα φαίνεται να βρίσκεται παντού, εκτός από την τελική πράξη και την εκτέλεση. Μάλιστα, το πρωινό του Σαββάτου, μετά από πολύ καιρό, είχε σεξουαλική επαφή με τον άντρα της, τον αποχαιρέτησε και μετά έστειλε στον εραστή της το sms, ειδοποιώντας τον πως έφυγε μόνος από το σπίτι για να προχωρήσει στη δολοφονία του.

Το χρήμα έχει κομβικό ρόλο στην ιστορία. Για παράδειγμα, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Ανατολή», πώς ένας δημόσιος λειτουργός με μισθό 350 ευρώ περίπου μπορεί να πάρει δάνειο 10.000 ευρώ για να στείλει στην ερωμένη του από τη Βουλγαρία στην Ελλάδα προκειμένου να εκδώσει το διαζύγιο της; Σχετίζονται τα χρήματα αυτά με τις 30.000 ευρώ που είχε χάσει ο δολοφονημένος καρδιολόγος από το σπίτι του;

Υπενθυμίζεται πως ο πρώην αστυνομικός κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και η 38χρονη χήρα για απλή συνέργεια στην ανθρωποκτονία.

Οι κατηγορούμενοι θα παρουσιαστούν ενώπιον των δικαστικών αρχών με διορισμένους από την πολιτεία συνηγόρους, καθώς κανείς δικηγόρος δεν έχει δεχθεί να αναλάβει την υπεράσπισή τους.

 

Exit mobile version