Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Νέο επεισόδιο μεταξύ εφοριακών και ιδιοκτητών καταστήματος
ΕΛΛΑΔΑ

Νέο επεισόδιο μεταξύ εφοριακών και ιδιοκτητών καταστήματος

Θύμα επίθεσης έπεσε για ακόμα μία αφορά κλιμάκιο εφοριακών καθώς τη στιγμή φορολογικού ελέγχου σε κατάστημα εστίασης της Καλαμάτας εκδιώχθηκαν με τραγικό τρόπο από τους ιδιοκτήτες. Δράστες ήταν ένας πατέρας με το γιο του, οι οποίοι έδιωξαν κακήν κακώς την Κυριακή το βράδυ τους τέσσερις εφοριακούς από τον Πύργο. Άμεσα συνελήφθησαν και κατηγορούνται για εξύβριση, […]

Θύμα επίθεσης έπεσε για ακόμα μία αφορά κλιμάκιο εφοριακών καθώς τη στιγμή φορολογικού ελέγχου σε κατάστημα εστίασης της Καλαμάτας εκδιώχθηκαν με τραγικό τρόπο από τους ιδιοκτήτες.

Δράστες ήταν ένας πατέρας με το γιο του, οι οποίοι έδιωξαν κακήν κακώς την Κυριακή το βράδυ τους τέσσερις εφοριακούς από τον Πύργο.

Άμεσα συνελήφθησαν και κατηγορούνται για εξύβριση, βλασφημία και απείθεια.

Το κατάστημα την ώρα της «εισβολής» των εφοριακών ήταν γεμάτο από κόσμο.

Οι εφοριακοί με επικεφαλής την διευθύντρια της ΔΟΥ Πύργου επιχείρησαν να πραγματοποιήσουν έλεγχο, ζητώντας από τον ιδιοκτήτη να κόψει μια απόδειξη με μικρό ποσό. Ακολούθησε δειγματοληπτικός έλεγχος των αποδείξεων που είχαν εκδοθεί στα τραπέζια σε σχέση με όσα είχαν σερβιριστεί οι πελάτες και έπειτα ήλεγξαν τη νομιμότητα εργασίας των υπαλλήλων στο κατάστημα.

Οι εφοριακοί διαπίστωσαν, όσο πατέρας και γιος δυσανασχετούσαν, πως ένας από τους εργαζόμενους δεν υπήρχε στην κατάσταση του ασφαλιστικού φορέα και ένας δεύτερος εμφανιζόταν στην κατάσταση, αλλά δεν είχε δηλωθεί ότι εργαζόταν εκείνη τη στιγμή.

Τότε ήταν που άρχισαν οι έντονες προσβολές από τους ιδιοκτήτες, μέχρι που τους έδιωξαν με άσχημο τρόπο.
Οι άντρες οδηγήθηκαν στο εδώλιο του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καλαμάτας, όπου η επικεφαλής του κλιμακίου ελέγχου ζήτησε αναβολή της υπόθεσης προκειμένου να παραστεί ως Πολιτική Αγωγή και έτσι η εκδίκασή της θα πραγματοποιηθεί στις 16 Ιανουαρίου 2018.

Οι ιδιοκτήτες υποστήριζαν από την πλευρά τους ότι παρεμπόδιζαν την ομαλή λειτουργία της επιχείρησής τους, ενώ οι εφοριακοί ότι έγιναν αποδέκτες αρκετών υβριστικών σχολίων.

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις