Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Επεισοδιακή η σύλληψη των ληστών με τις μάσκες, σε κεντρικό δρόμο της Αθήνας
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επεισοδιακή η σύλληψη των ληστών με τις μάσκες, σε κεντρικό δρόμο της Αθήνας

Του Πέτρου Καρσιώτη Στα χέρια των αστυνομικών της Ασφάλειας Αττικής βρίσκονται από το απόγευμα της Δευτέρας, τρεις ένοπλοι, που εξαπέλυαν τη μία μετά την άλλη ληστρικές επιθέσεις σε τραπεζικά υποκαταστήματα. Έπεσαν στα χέρια των αστυνομικών με επεισοδιακό-κινηματογραφικό τρόπο στην περιοχή του Παγκρατίου, μετά από την τελευταία ένοπλη εισβολή σε τράπεζα, στη Λεωφόρο Αλφιθέας στο Παλαιό […]

Του Πέτρου Καρσιώτη

Στα χέρια των αστυνομικών της Ασφάλειας Αττικής βρίσκονται από το απόγευμα της Δευτέρας, τρεις ένοπλοι, που εξαπέλυαν τη μία μετά την άλλη ληστρικές επιθέσεις σε τραπεζικά υποκαταστήματα.

Έπεσαν στα χέρια των αστυνομικών με επεισοδιακό-κινηματογραφικό τρόπο στην περιοχή του Παγκρατίου, μετά από την τελευταία ένοπλη εισβολή σε τράπεζα, στη Λεωφόρο Αλφιθέας στο Παλαιό Φάληρο.

Οι αστυνομικοί τους παρακολούθησαν για να φτάσουν στο κρησφύγετο

Μετά τη διαφυγή τους με αυτοκίνητο μάρκας Μεσρεντές, αστυνομικοί της Ασφάλειας που είχαν μπει στα ίχνη τους και παρακολουθούσαν τις κινήσεις τους παρακολούθησαν με στόχο να οδηγηθούν στο κρησφύγετο των ενόπλων, οι οποίοι με τα πιστόλια στα χέρια υποχρέωναν πελάτες και υπαλλήλους να πέσουν στα δάπεδο ενώ ένας απ αυτούς άρπαζε τα χρήματα από τα χρηματοκιβώτια και τα ταμεία.

Στο Παγκράτι ο οδηγός της Μερσεντές αντιλήφθηκε την παρουσία της Ασφάλειας

Σε κεντρικό δρόμο του Παγκρατίου, ο κακοποιός οδηγός της Μερσεντές, αντελήφθη ότι πίσω και μπροστά βρίσκονταν αυτοκίνητα της Ασφάλειας με συμβατικές πινακίδες κυκλοφορίας.

Τότε πάτησε γκάζι και άρχισε να πέφτει πάνω στα αυτοκίνητα της Ασφάλειας, προκαλώντας πανδαιμόνιο στο δρόμο.

Με τα όπλα προτεταμένα οι αστυνομικοί βγήκαν έξω

Οι αστυνομικοί με τα όπλα προτεταμένα υπό τα βλέμματα διερχόμενων κατέβηκαν και πεζοί κατάφεραν να τους ακινητοποιήσουν και να τους συλλάβουν.

Ομογενείς από χώρες της πρώην ΕΣΣΔ

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για ομογενείς από χώρα της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, οι οποίοι με μεταμφιέσεις και μάσκες, κατάφερναν να μπουν στις τράπεζες και ίσως σε άλλα καταστήματα και Οργανισμούς και να ληστεύουν.

Σε πόσες ληστείες εμπλέκονται

Οι αστυνομικοί που τους ανακρίνουν προσπαθούν να πιστοποιήσουν με στοιχεία τον αριθμό των ληστρικών επιδρομών που έχει διαπράξει η συμμορία.

Επίσημες ανακοινώσεις για το σοβαρό θέμα αναμένονται σήμερα από την Ελληνική Αστυνομία.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις