Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Η φράση του Κυριάκου για τον εξωγήινο που προκάλεσε αναταραχή (vid)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η φράση του Κυριάκου για τον εξωγήινο που προκάλεσε αναταραχή (vid)

Αντιδράσεις προκάλεσε μία ιστορία που διηγήθηκε από το βήμα της Βουλής, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θέλοντας να στηλιτεύσει το γεγονός ότι κατά την άποψή του το νομοσχέδιο δεν λαμβάνει υπόψιν του τις απόψεις των ειδικών ανέφερε: Μπήκα στον κόπο να μιλήσω με έναν ειδικό για να πληροφορηθώ […]

mitsotakis1-thumb-large-thumb-large--2-thumb-large

Αντιδράσεις προκάλεσε μία ιστορία που διηγήθηκε από το βήμα της Βουλής, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θέλοντας να στηλιτεύσει το γεγονός ότι κατά την άποψή του το νομοσχέδιο δεν λαμβάνει υπόψιν του τις απόψεις των ειδικών ανέφερε:

Μπήκα στον κόπο να μιλήσω με έναν ειδικό για να πληροφορηθώ καλύτερα για την ουσία του ζητήματος, κάτι που πολύ αμφιβάλλω αν έχετε κάνει εσείς ή ο πρωθυπουργός. Μου διηγήθηκε λοιπόν μια ιστορία για ένα νέο παιδί το οποίο του ζήτησε να συνηγορήσει στην αλλαγή φύλου επειδή ανέβηκε στον Υμηττό και του το είπε ένας εξωγήινος».

Μόλις ολοκλήρωσε τη φράση του ο Κ. Μητσοτάκης, επικράτησε αναστάτωση στη Βουλή και αντιδράσεις, κάποιοι από τους βουλευτές γέλασαν, με τον αρχηγό της ΝΔ να επαναλαμβάνει πως πρόκειται για πραγματική ιστορία και πως ο ίδιος δεν το βρίσκει αστείο.

Δείτε στο στιγμιότυπο στο 18ο  λεπτό:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις