Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Η μητέρα της Ιβάνκα Τραμπ, αποκαλύπτει πώς τελείωσε ο γάμος της: “Χάσου από μπροστά μου”
LIFESTYLE

Η μητέρα της Ιβάνκα Τραμπ, αποκαλύπτει πώς τελείωσε ο γάμος της: “Χάσου από μπροστά μου”

Ένα νέο βιβλίο από την πρώτη σύζυγο του Ντόναλντ Τραμπ αποκαλύπτει άγνωστο παρασκήνιο από μια ταραχώδη περίοδο της ζωής του προέδρου και συμπεριλαμβάνει λεπτομέρειες από το πολύκροτο διαζύγιο που πρωταγωνίστησε στα ταμπλόιντ της Νέας Υόρκης για εβδομάδες. Η Ιβάνα Τραμπ, η οποία υπήρξε παντρεμένη με τον μεγιστάνα των ακινήτων από το 1977 έως το 1992, […]

ivana5

Ένα νέο βιβλίο από την πρώτη σύζυγο του Ντόναλντ Τραμπ αποκαλύπτει άγνωστο παρασκήνιο από μια ταραχώδη περίοδο της ζωής του προέδρου και συμπεριλαμβάνει λεπτομέρειες από το πολύκροτο διαζύγιο που πρωταγωνίστησε στα ταμπλόιντ της Νέας Υόρκης για εβδομάδες.

Η Ιβάνα Τραμπ, η οποία υπήρξε παντρεμένη με τον μεγιστάνα των ακινήτων από το 1977 έως το 1992, γράφει στο νέο της βιβλίο με τίτλο «Raising Trump» ότι γνώριζε ότι ο γάμος της έληξε μετά από ένα συμβάν τον Δεκέμβριο του 1989.

«Αυτή η νεαρή ξανθιά γυναίκα με πλησίασε και ξαφνικά είπε: Είμαι η Μαρλά και αγαπώ τον σύζυγό σου. Εσύ;» γράφει η Ιβάνα. «Της είπα να χαθεί από μπροστά μου και πως τον αγαπώ. Δεν ήμουν ψύχραιμη. Ήμουν σε κατάσταση σοκ» αναφέρει η πρώην σύζυγος του Τραμπ.

150727-mak-trump-tease_kp2kb5

Η σχέση του Τραμπ με την Μάρλα Μέιπλς έγινε αφορμή για τον περίφημο τίτλο “Best Sex I’ve Ever Had” στην New York Post το 1990. Μετά το διαζύγιο με την Ιβάνα, ο Τραμπ την παντρεύτηκε το 1993. Το “Raising Trump” πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα και το Associated Press μεταδίδει μερικά αποσπάσματα από το πρωτότυπο αντίγραφο. Η Ιβάνα περιγράφει πόσο λαμπερός ήταν ο γάμος της με τον Τραμπ και τον εξέχοντα ρόλο της στον «Trump Organization».

Η Μάρλα Μέιπς

marla-maples-435-1 eae86a2546e101946245490b12be1edc--marla-maples-bang-hair

Στη συνέχεια, όμως εξομολογείται για την ερωτική σχέση του Τραμπ και όσα ακολούθησαν σχετικά με το πώς αυτή επηρέασε τα τρία παιδιά του ζευγαριού, τον Ντόναλντ Jr., την Ιβάνκα και τον Έρικ και λέει πως ο πρώτος δεν μίλησε στον πατέρα του για ένα χρόνο μετά το διαζύγιο.

«Μπορώ μόνο να κουνήσω το κεφάλι μου και να αναρωτηθώ για το πόσο παράλογο ήταν αυτό που ζούσα», γράφει.

«Δεν μπορούσα να ανοίξω την τηλεόραση και να μην να ακούω το όνομά μου», προσθέτει.

Πλέον η ίδια και ο πρόεδρος έχουν εξομαλύνει τη σχέση τους και μιλούν περίπου μία φορά την εβδομάδα ενώ η Ιβάνα αναφέρει ότι τον ενθαρρύνει να συνεχίσει να χρησιμοποιεί το Twitter. Μεγάλο μέρος του βιβλίου αναφέρεται στην παιδική της ηλικία στην Ευρώπη, στην εξέλιξη της σταδιοδρομίας της στο μόντελινγκ στη Νέα Υόρκη και στα πρώτα χρόνια της σχέσης της με τον Τραμπ.

Γράφει ότι, κατά την πρώτη τους συνάντηση, Ο Τραμο εξασφάλισε μαζί με φίλους ένα τραπέζι σε ένα  εστιατόριο του Μανχάταν, πλήρωσε με επιταγή και την επέστρεψε στο ξενοδοχείο της με μια γιγαντιαία Κάντιλακ.

«Είχα ενστικτωδώς καταλάβει πως ήταν έξυπνος και αστείος – ένας Αμερικάνος που ήταν καλός άνθρωπος» γράφει η Ιβάνα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις