Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μεθυσμένη “πιάστηκε” πρώην παίκτρια του Survivor: Της πήραν το αυτοκίνητο
LIFESTYLE

Μεθυσμένη “πιάστηκε” πρώην παίκτρια του Survivor: Της πήραν το αυτοκίνητο

Η Ειρήνη Κολιδά,που γνωρίσαμε μέσα από τους «Μαχητές» στο Survivor, είχε μπλεξίματα με την τροχαία, όταν την σταμάτησαν για έλεγχο και την έπιασαν να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, οι αστυνομικοί της Τροχαίας Ελληνικού, σταμάτησαν την  πρώην παίκτρια του Survivor για έλεγχο μετά από βραδινή της έξοδο και διαπίστωσαν […]

568-1497004726

Η Ειρήνη Κολιδά,που γνωρίσαμε μέσα από τους «Μαχητές» στο Survivor, είχε μπλεξίματα με την τροχαία, όταν την σταμάτησαν για έλεγχο και την έπιασαν να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, οι αστυνομικοί της Τροχαίας Ελληνικού, σταμάτησαν την  πρώην παίκτρια του Survivor για έλεγχο μετά από βραδινή της έξοδο και διαπίστωσαν πως είχε πιει πολύ παραπάνω από το επιτρεπτό.

Έτσι, παρόλο που εκείνη προσπάθησε να τους πείσει να μην της κόψουν πρόστιμο, της επέβαλαν ποινή 400 ευρώ, κατάσχεση του αυτοκινήτου για δύο ημέρες και αφαίρεση του διπλώματος και της άδειάς για περίπου ένα μήνα.

Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, μεταφέρθηκε ως το αστυνομικό τμήμα για την έκθεση κατάσχεσης του οχήματος και από εκεί έφυγε για το σπίτι της με ταξί. Την επόμενη μέρα, όμως, παρέλαβε το αυτοκίνητό της, ενώ το δίπλωμά της θα της επιστραφεί σε ένα περίπου μήνα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις