Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Η απάντηση της Σίντι Κρόφορντ στα πυρά που δέχεται η κόρη της
LIFESTYLE

Η απάντηση της Σίντι Κρόφορντ στα πυρά που δέχεται η κόρη της

Στις Εβδομάδες Μόδας πρωταγωνιστικό ρόλο είχε η Κάια Γκέρμπερ, κόρη της Σίντι Κρόφορντ και του επιχειρηματία Ράντι Γκέρμπερ, η οποία στα 16 της μόλις χρόνια είναι το νέο πολυσυζητημένο πρόσωπο στον χώρο της μόδας. Η 16χρονη κατάφερε να γίνει θέμα σε περιοδικά όπως η Vogue, και σχολιάστηκε όσο κανένα άλλο μοντέλο. Από την άλλη, πολλοί κατακρίνουν το γεγονός, σημειώνοντας πως η […]

kaiawang1

Στις Εβδομάδες Μόδας πρωταγωνιστικό ρόλο είχε η Κάια Γκέρμπερ, κόρη της Σίντι Κρόφορντ και του επιχειρηματία Ράντι Γκέρμπερ, η οποία στα 16 της μόλις χρόνια είναι το νέο πολυσυζητημένο πρόσωπο στον χώρο της μόδας.

Η 16χρονη κατάφερε να γίνει θέμα σε περιοδικά όπως η Vogue, και σχολιάστηκε όσο κανένα άλλο μοντέλο.

Kaia-Gerber-1000-600x600

Από την άλλη, πολλοί κατακρίνουν το γεγονός, σημειώνοντας πως η Κάια θα έπρεπε να πηγαίνει σχολείο, αντί να περιφέρεται από χώρα σε χώρα για να περπατήσει στην πασαρέλα. Το πόσο αδύνατη είναι, έχει σχολιαστεί πολλές φορές.

Cindy-Crawford-Kaia-Gerber-Cutest-Pictures

Η «θρυλική» μητέρα της δεν είχε τοποθετηθεί, όμως σε συνέντευξη της στο πρακτορείο Associated Press, η 51χρονη αποφάσισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

H Σίντι Κρόφορντ σημείωσε πως σαν μητέρα είναι πάντα ανήσυχη για την κόρη της, αλλά όχι για τη σχέση της με τη μόδα.

«Η κόρη μου μόλις έβγαλε άδεια οδήγησης. Ανησυχώ πολύ περισσότερο για την οδήγηση παρά για την είσοδό της στον κόσμο τoυ μόντελινγκ. Το σημαντικό για τα παιδιά μου είναι ότι γνωρίζω πολλά για αυτόν τον κόσμο. Νιώθω πως κανείς δεν θα μπορούσε να βοηθήσει στη καθοδήγησή τους καλύτερα από μένα» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η Σίντι Κρόφορντ λέει ότι καταλαβαίνει ότι ήταν αναπόφευκτο για την Κάια να εισέλθει στον κόσμο της μόδας.

kaia-gerber-3 kaia-gerber-in-red-bikni-miami-fl-12-25-2016-9

«Θα ήθελα να μπορούσα να το καθυστερήσω ένα ή δύο χρόνια, αλλά είναι 16 ετών. Τόσο ήμουν και εγώ όταν ξεκίνησα. Μοιάζει μικρή ηλικία , αλλά για τη μόδα είναι η φυσιολογική ηλικία για ένα ξεκίνημα».

@versace_official

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις