Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Συνταρακτικά στοιχεία: Ντυμένος… κυνηγός, σκότωσε τον γιατρό ο αστυνομικός
ΕΛΛΑΔΑ

Συνταρακτικά στοιχεία: Ντυμένος… κυνηγός, σκότωσε τον γιατρό ο αστυνομικός

Του Πέτρου Καρσιώτη Ντυμένος με στολή… κυνηγού, ζωσμένος με τον ιμάντα την κυνηγετική του καραμπίνα και κρυμμένος πίσω από έναν θάμνο, πυροβόλησε και σκότωσε τον άτυχο 62χρονο καρδιολόγο γιατρό ο 37χρονος Βούλγαρος αστυνομικός, που διατηρούσε σχέση με την σύζυγο του θύματος. Ο λόγος για τους αστυνομικούς, που τον συνέλαβαν, μαζί με την 38χρονη συμπατριώτισσά του, […]

kunigos-trauma-xanthi

Του Πέτρου Καρσιώτη

Ντυμένος με στολή… κυνηγού, ζωσμένος με τον ιμάντα την κυνηγετική του καραμπίνα και κρυμμένος πίσω από έναν θάμνο, πυροβόλησε και σκότωσε τον άτυχο 62χρονο καρδιολόγο γιατρό ο 37χρονος Βούλγαρος αστυνομικός, που διατηρούσε σχέση με την σύζυγο του θύματος.

Ο λόγος για τους αστυνομικούς, που τον συνέλαβαν, μαζί με την 38χρονη συμπατριώτισσά του, απλός.

Έβαλε στολή κυνηγού γιατί στην περιοχή δεκάδες άλλοι κυνηγούσαν λαγούς

Φόρεσε στολή κυνηγού ακριβώς γιατί στην περιοχή που έστησε την ενέδρα, δεκάδες ομάδες κυνηγών, ψάχνουν να πετύχουν λαγούς!

Έτσι, σκέφτηκε ότι το σημείο ήταν το πιο κατάλληλο, αφού και ως… κυνηγός θα περνούσε απαρατήρητος από τους άλλους και οι πυροβολισμοί που θα ακούγονταν θα εκλαμβάνοντας απ όλους ότι είχαν στόχο κάποιο ζώο.

Ομάδα τριών κυνηγών τον αντιλήφθηκε και κοινητοποιήθηκε

Όμως, ομάδα τριών κυνηγών, από ύψωμα αντελήφθη ότι οι πυροβολισμοί αυτοί δεν ήταν για… λαγούς στο σημείο που ρίχτηκαν και ένας από αυτούς άρχισε να τρέχει προς το μέρος του δράστη ενώ ένας άλλος με τη σφυρίχτρα σήμαινε συναγερμό!

Συνταρακτικά στοιχεία για τα τελευταία sms της 37χρονης προς τον δράστη, για τις κινήσεις του θύματος

Συνταρακτικά στοιχεία που έρχονται στο φως αναφέρουν ότι η 38χρονη σύζυγος του καρδιολόγου, που είχε μετατραπεί όπως είπε σε πειθήνιο όργανο του Βούλγαρου εραστή της, λόγω και της βιαιότητας του χαρακτήρα του, λίγο πριν ακουστούν οι πυροβολισμοί ήταν εκείνη που είχε ενημερώσει τον δράστη ότι ο γιατρός είχε αναχωρήσει από το σπίτι για το ιατρείο του μόνος!

Το πρωί του Σαββάτου βρισκόταν στο σπίτι και ο αδερφός της 37χρονης

Αυτό γιατί σύμφωνα με πληροφορίες της Αlphafreepress, το πρωί του Σαββάτου βρισκόταν στο σπίτι του ανδρόγυνου και ο αδελφός της 38χρονης συζύγου του γιατρού.

Υπήρχε σοβαρό ενδεχόμενο ο άτυχος γιατρός να φύγει μαζί του για να κάνει ο τελευταίος κάποιες τεχνικές εργασίες στο γραφείο.

Τελικά αποφάσισε να πάει μόνος στο ιατρείο

Όμως, τελικά, αποφάσισε ο γιατρός να πάει μόνος του στο ιατρείο για να δεχθεί ασθενείς.

Εκείνη τη στιγμή άρχιζε η αντίστροφη μέτρηση για τη ζωή του…

Η γυναίκα από τη  Βουλγαρία είπε στους αστυνομικούς ότι ο 37χρονος αστυνομικός με τον οποίο είχε συνδεθεί ήταν βίαιος και προς εκείνη και αποφασισμένος να φθάσει «ως το τέλος»…

Το είχε αποφασίσει από τον Αύγουστο, είπε ακόμη, όταν εκείνη τον επισκέφθηκε στη Βουλγαρία.

Εκεί του είπε ότι λογομαχούσε συχνά με τον σύζυγό της γιατρό οποίος υποπτευόταν ότι οι συχνές απουσίες της από το σπίτι κάτι έκρυβαν.

«Το έκανα για να βοηθήσω τη γυναίκα που αγαπούσα», είπε ο Βούλγαρος δράστης στους αστυνομικούς. «Αφού είχε προβλήματα, δεν μπορούσα νε σκέπτομαι ότι ζει μαζί του».

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις