Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Οι πιθανοί αντίπαλοι της Εθνικής Ελλάδος στα μπαράζ για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Οι πιθανοί αντίπαλοι της Εθνικής Ελλάδος στα μπαράζ για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Η εθνική μας υποδέχεται απόψε στις 21:45 το Γιβραλτάρ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», και με νίκη θα είναι σίγουρα στους 8 καλύτερους δεύτερους των ομίλων, και έτσι διεκδικήσει τη συμμετοχή της στο παγκόσμιο κύπελλο της Ρωσίας μέσω αγώνων μπαράζ. Ιταλία, Κροατία, Δανία και Πορτογαλία ή Ελβετία είναι οι πιθανοί αντίπαλοι της […]

εθνικη2

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Η εθνική μας υποδέχεται απόψε στις 21:45 το Γιβραλτάρ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», και με νίκη θα είναι σίγουρα στους 8 καλύτερους δεύτερους των ομίλων, και έτσι διεκδικήσει τη συμμετοχή της στο παγκόσμιο κύπελλο της Ρωσίας μέσω αγώνων μπαράζ.

Ιταλία, Κροατία, Δανία και Πορτογαλία ή Ελβετία είναι οι πιθανοί αντίπαλοι της εθνικής μας.

Η μοναδική εκκρεμότητα που αφορά τον δεύτερο όμιλο, θα “λυθεί” σήμερα στην συνάντηση της Πορτογαλίας με την Ελβετία στη Λισαβόνα. Η νίκη δίνει την πρώτη θέση στους Ίβηρες, ισοπαλία ή ήττα αφήνει στην κορυφή τους Ελβετούς.

Η κλήρωση για τα Play off  θα γίνει στην Ζυρίχη στις 17 Οκτωβρίου και οι αγώνες 9-11 και 12-14.11. Η κλήρωση για την τελική φάση του Μουντιάλ 2018 (14.06-15.07.2018) θα γίνει στη Μόσχα τη 1η Δεκεμβρίου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις