Ένα τροχαίο, αποκάλυψε τη μεγάλη κλοπή

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ένα τροχαίο, αποκάλυψε τη μεγάλη κλοπή

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Του Πέτρου Καρσιώτη Σήκωσαν χρηματοκιβώτιο από ξενοδοχείο, το φόρτωσαν στο αυτοκίνητο και πάτησαν γκάζι να διαφύγουν. Όμως, ο οδηγός λόγω της ταχύτητας που είχε αναπτύξει, έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να ανατραπεί! Έκρυψαν το χρηματοκιβώτιο για να ξαναγυρίσουν Οι δράστες έκρυψαν το… λάφυρό τους, σε μια συστάδα δέντρων και κινήθηκαν πεζοί να απομακρυνθούν, […]

10.10.2017 | 07:29

Του Πέτρου Καρσιώτη

Σήκωσαν χρηματοκιβώτιο από ξενοδοχείο, το φόρτωσαν στο αυτοκίνητο και πάτησαν γκάζι να διαφύγουν.

Όμως, ο οδηγός λόγω της ταχύτητας που είχε αναπτύξει, έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να ανατραπεί!

Έκρυψαν το χρηματοκιβώτιο για να ξαναγυρίσουν

Οι δράστες έκρυψαν το… λάφυρό τους, σε μια συστάδα δέντρων και κινήθηκαν πεζοί να απομακρυνθούν, σχεδιάζοντας να ξαναγυρίσουν να το πάρουν.

Όμως, αστυνομικοί του Τμήματος της Αρναίας που είχε ενημερωθεί από τους υπευθύνους του ξενοδοχείου, εξακρίβωσαν το… τροχαίο και συνέλαβαν τους δράστες.

Δυο άνδρες και μια γυναίκα οι δράστες

Πρόκειται για δύο 38χρονους και μια 30χρονη, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής.

Πάντα κατά τα στοιχεία της  Αστυνομίας,  τα παραπάνω άτομα,  αφαίρεσαν από χώρο αποθήκης ξενοδοχείου σε περιοχή της Χαλκιδικής, ένα  χρηματοκιβώτιο με το χρηματικό ποσό των 1.860 ευρώ.

Το αυτοκίνητο βγήκε από την πορεία του

Κατά τη διαφυγή τους με αυτοκίνητο που οδηγούσε συνεργός τους, το όχημά τους ανατράπηκε αφού βγήκε από την πορεία του και το εγκατέλειψαν μαζί με το κλεμμένο χρηματοκιβώτιο.

Περιπολούντες αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αρναίας, εντόπισαν το παραπάνω όχημα και το χρηματοκιβώτιο επιμελώς κρυμμένο σε κοντινή απόσταση, ενώ ύστερα από αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή, εντοπίσθηκαν και οι προαναφερόμενοι να κινούνται πεζοί και συνελήφθησαν.

Ψάχνουν για εμπλοκή τους και σε άλλες αρπαγές

Το χρηματοκιβώτιο με το περιεχόμενό του κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου.

Επιπλέον, κατασχέθηκε το όχημα που χρησιμοποίησαν οι συλληφθέντες και ένα ηλεκτρικό εργαλείο διάτρησης που βρέθηκε μέσα σε αυτό, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους και σε τυχόν παρόμοια αδικήματα.

 

Exit mobile version