Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Είχε ορκιστεί πως δεν θα σταματήσει, μέχρι να παίξει στο Μουντιάλ! (pics-vid)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Είχε ορκιστεί πως δεν θα σταματήσει, μέχρι να παίξει στο Μουντιάλ! (pics-vid)

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Η Αίγυπτος κατάφερε να πάρει την πρόκριση στο Μουντιάλ της Ρωσίας, μετά από 28 χρόνια, με τον Μοχάμεντ Σαλάχ της Λίβερπουλ να γίνεται εθνικός ήρωας! Ο «Φαραώ», πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδα του στη νίκη επί του Κονγκό με 2-1, με το δεύτερο μάλιστα να έρχεται στο τελευταίο […]

essam2

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Η Αίγυπτος κατάφερε να πάρει την πρόκριση στο Μουντιάλ της Ρωσίας, μετά από 28 χρόνια, με τον Μοχάμεντ Σαλάχ της Λίβερπουλ να γίνεται εθνικός ήρωας!

Ο «Φαραώ», πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδα του στη νίκη επί του Κονγκό με 2-1, με το δεύτερο μάλιστα να έρχεται στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

salah

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, τα φώτα στράφηκαν στον 44χρονο τερματοφύλακα της Αιγύπτου.

Ο Εσάμ Αλ Χανταρί, είχε ορκιστεί πως δεν θα σταματήσει το ποδόσφαιρο, μέχρι να συμμετάσχει με την Αίγυπτο σε ένα παγκόσμιο κύπελλο, και έτσι χθες έκανε το όνειρό του πραγματικότητα!

Μάλιστα, στο Μουντιάλ του 2018 θα είναι 45 χρονών και 6 μηνών, και θα γίνει ο γηραιότερος ποδοσφαιριστής στη διοργάνωση ξεπερνώντας τον Φαρίντ Μοντραγκόν της Κολομβίας, ο οποίος ήταν 43 ετών και 3 ημερών στην τελευταία του συμμετοχή, στο Μουντιάλ του 2014.

essam4

Δείτε τί έγινε στον χθεσινό αγώνα, μπροστά στα μάτια 86.000 φιλάθλων:

https://www.youtube.com/watch?v=hL6nKMDa8MI

essam

egypt2

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις