Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Τα δέκα καλύτερα bar σε όλον τον κόσμο για το 2017
PLUS

Τα δέκα καλύτερα bar σε όλον τον κόσμο για το 2017

Speak Low, Σανγκάη Για να ανακαλύψετε το μυστηριώδες αυτό μπαρ θα πρέπει να εντοπίσετε μια βιβλιοθήκη στο πίσω μέρος ενός καταστήματος στην Πρώην Γαλλική Συνοικία. Όταν την βρείτε, ευκολα ανακαλύπτετε το εντυπωσιακότατο Speak Low με το ιαπωνικό στυλ. Bar Termini, Λονδίνο Υποστηρίζεται πως έχει το καλύτερο Negroni κοκτέιλ στον πλανήτη. Attaboy, Νέα Υόρκη Περιγράφεται ως το «μπαρ θεσμός» της Νέας Υόρκης. Manhattan, Σιγκαπούρη Το καλύτερο […]

22050264_1743803948997952_9136513033378074621_n

Speak Low, Σανγκάη

102fb

Για να ανακαλύψετε το μυστηριώδες αυτό μπαρ θα πρέπει να εντοπίσετε μια βιβλιοθήκη στο πίσω μέρος ενός καταστήματος στην Πρώην Γαλλική Συνοικία. Όταν την βρείτε, ευκολα ανακαλύπτετε το εντυπωσιακότατο Speak Low με το ιαπωνικό στυλ.

10

Bar Termini, Λονδίνο

92fb

Υποστηρίζεται πως έχει το καλύτερο Negroni κοκτέιλ στον πλανήτη.

9

Attaboy, Νέα Υόρκη

8

Περιγράφεται ως το «μπαρ θεσμός» της Νέας Υόρκης.

82fb

Manhattan, Σιγκαπούρη

7

Το καλύτερο μπαρ της Σιγκαπούρης στεγάζεται στο ξενοδοχείο Regent. Στο πλούσιο μενού των κοκτέιλ περιλαμβάνεται μια έκδοση του κλασσικού Μανχάταν που αποτελείται από το ουίσκι Michter’s Single Barrel Rye και σπιτικό μπράντι κερασιού.

72fb

The Clumsies, Αθήνα

6

Το ιδιαίτερο μπαρ στην Πραξιτέλους ταιριάζει σε όλα τα γούστα και εντυπωσιάζει με το μενού και τα event που διοργανώνει.

62fb

The Dead Rabbit Grocery & Grog, Νέα Υόρκη

52fb

Ένας συνδυασμός cocktail bar και ιρλανδικής pub, το Dead Rabbit θα σας καταπλήξει. Πέρσι κατέκτησε την πρώτη θέση στα 50 καλύτερα μπαρ όλου του κόσμου.

5

Connaught Bar, Λονδίνο

4

Το Connaught στεγάζεται στο ομώνυμο ξενοδοχείο και είναι ο ορισμός της πολυτέλειας.

42fb

The NoMad, Νέα Υόρκη

3

Το NoMad προσπαθεί να μιμηθεί μια κλασική pub της Νέας Υόρκης. Θεωρείται ένα από τα καλύτερα μαγαζιά της πόλης.

Dandelyan Bar, Λονδίνο

2

Τοποθετημένο στο διάσημο κτίριο του Λονδίνου, Sea Containers House, το Dandelyan δικαίως έχει κερδίσει τη δεύτερη θέση.

22fb

American Bar, Λονδίνο

1

Ένα στιλάτο ξενοδοχείο, διακόσμηση με έργα τέχνης και σκληρή δουλειά. Αυτό είναι το τρίπτυχο του κορυφαίου μπαρ σε όλον τον κόσμο.

12

Baba Au Rum

Κλειτίου 6- Βρέθηκε στην 30στή θέση αλλά είναι ελληνικό.

baba-au-rum

Άνοιξε στις αρχές του 2009 στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας και ήταν πρωτοπόρος στην πόλη. Το Baba Au Rum ισχυρίζεται ότι κατέχει την μεγαλύτερη συλλογή ειδών ρούμι στην Ευρώπη και εξακολουθεί να αποτελεί μια παγκόσμια αναφορά στα μπαρ με ρούμι όλου του κόσμου.

babaaurum3_0

Η ετήσια λίστα για το 2017 ανακοινώθηκε χθες το βράδυ σε μια συναρπαστική ζωντανή τελετή στο Southwark Cathedral του Λονδίνου.

Η κατάταξη προκύπτει από τις ψήφους μιας ακαδημίας με πάνω από 500 μέλη από 55 χώρες, μιας επιτροπής που θεωρείται η ισχυρότερη και πιο ποικίλη επιλογή εμπειρογνωμόνων για να εκφράσουν την άποψή τους για τα καλύτερα μπαρ του κόσμου.

 

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις