Δίχασε η 18χρονη και ο πατέρας της, με το αμφιλεγόμενο twerking στο τηλεοπτικό σόου (vid)

ΚΟΣΜΟΣ

Δίχασε η 18χρονη και ο πατέρας της, με το αμφιλεγόμενο twerking στο τηλεοπτικό σόου (vid)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Δίχασε η νεαρή που εμφανίστηκε στο «Κροατία Έχεις Ταλέντο», με την άκρως προκλητική χορογραφία την οποία εκτέλεσε μπροστά στα μάτια του πατέρα της της. Η18χρονη Sara Seifert από την πόλη Βούκοβαρ επέλεξε να παρουσιάσει στους κριτές της τηλεοπτικής εκπομπής το αμφιλεγόμενο twerking. Με μια λευκή περούκα, ένα σορτσάκι και ένα λευκό πουκάμισο, κάθεται αρχικά σε […]

08.10.2017 | 14:34

Δίχασε η νεαρή που εμφανίστηκε στο «Κροατία Έχεις Ταλέντο», με την άκρως προκλητική χορογραφία την οποία εκτέλεσε μπροστά στα μάτια του πατέρα της της.

Η18χρονη Sara Seifert από την πόλη Βούκοβαρ επέλεξε να παρουσιάσει στους κριτές της τηλεοπτικής εκπομπής το αμφιλεγόμενο twerking.

Με μια λευκή περούκα, ένα σορτσάκι και ένα λευκό πουκάμισο, κάθεται αρχικά σε ένα πιάνο και η συνέχεια είναι ιδιαίτερα καυτή…

Ο πατέρας της 18χρονης την χειροκροτεί θερμά, κάτι που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στα social media.
H αντίδραση του κοινού αλλά και των κριτών, κάποιοι από τους οποίους δεν είδαν με καλό μάτι την προκλητικότητα της νεαρής, εξέπληξε την ίδια αλλά και τον πατέρα της.

«Το twerking δεν είναι καθόλου εύκολο και θα ήθελα να αναγνωριστεί τουλάχιστον η προσπάθειά μου», δήλωσε αργότερα η 18χρονη.

Exit mobile version