Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Με όπλο τα… κάλλη της και το κατάλληλο ποτό, ξάφριζε ηλικιωμένους
ΕΛΛΑΔΑ

Με όπλο τα… κάλλη της και το κατάλληλο ποτό, ξάφριζε ηλικιωμένους

Του Πέτρου Καρσιώτη Κάνοντας τα «γλυκά μάτια», επιδεικνύοντας τα κάλλη της και υποσχόμενη στιγμές ερωτικής πανδαισίας, έπειθε άνδρες, ιδιαίτερα ηλικιωμένους να την δεχθούν στο σπίτι τους. Αρκετοί ήταν εκείνοι που έπεσαν στα δίχτυα της γοητείας της, άνοιξαν την πόρτα και περίμεναν να ζήσουν τον ερωτικό… παράδεισο. Αντί γι αυτό όμως, άρχιζε η κόλαση γι αυτούς. […]

ilikiomenoi

Του Πέτρου Καρσιώτη

Κάνοντας τα «γλυκά μάτια», επιδεικνύοντας τα κάλλη της και υποσχόμενη στιγμές ερωτικής πανδαισίας, έπειθε άνδρες, ιδιαίτερα ηλικιωμένους να την δεχθούν στο σπίτι τους.

Αρκετοί ήταν εκείνοι που έπεσαν στα δίχτυα της γοητείας της, άνοιξαν την πόρτα και περίμεναν να ζήσουν τον ερωτικό… παράδεισο. Αντί γι αυτό όμως, άρχιζε η κόλαση γι αυτούς.

Η… ξαναμμένη λησταρχίνα, πριν… προχωρήσει στα περαιτέρω, ζητούσε πάντα από τον οικοδεσπότη έναν καφέ η ένα καφέ.

Όταν ο οικοδεσπότης, πρόσφερε αυτά που ζητούσε σε κάποια στιγμή, αθέατη, έριχνε μέσα στα ποτά υπνωτικό.

Αποτέλεσμα ήταν να περιέρχονται τα θύματα σε κατάσταση αναισθησίας και να βυθίζονται σε βαθύ ύπνο.

Αντί για την δική της αγκαλιά, παραδίδονταν στου… Μορφέα

Τότε εκείνη, έδινε σήμα στον συνεργό της, που τυγχάνει και σύζυγός της (!), και  ο οποίος περίμενε έξω από το σπίτι. Μαζί έκαναν… μετακόμιση των υπαρχόντων, όσο το θύμα είχε παραδοθεί, όχι στην αγκαλιά της γυναίκας,  αλλά σ αυτήν  του… Μορφέα!

Κάποιοι κατήγγειλαν, κάποιοι όχι

Κάποιοι δεν έχουν καταγγείλει τις ληστείες σε βάρος τους ακριβώς λόγω της ιδιαιτερότητας του τρόπου παγίδευσης μέσω των υποσχέσεων για ερωτική πανδαισία.

Οι περιοχές που χτύπησε το ανδρόγυνο

Κατάγγειλαν όμως έξι άνδρες από τις περιοχές Ηλιούπολης, Παλαιού Φαλήρου, Ραφήνας, Πικερμίου, Μαραθώνα.

Η Αστυνομία μετά τις καταγγελίες άρχισε να ψάχνει την γυναίκα που παγίδευε άνδρες και τους λήστευε.

Και όπως ανακοινώθηκε, συνελήφθησαν, στην Ηλιούπολη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ραφήνας ένας 34χρονος ημεδαπός και μία 35χρονη ημεδαπή (ανδρόγυνο), οι οποίοι το τελευταίο και πλέον δίμηνο διέπρατταν ληστείες σε βάρος ηλικιωμένων ανδρών.

Οι συλληφθέντες περιόδευαν σε καφενεία

Λέει η Αστυνομία στην ανακοίνωσή της ότι όπως προέκυψε από την έρευνα, οι συλληφθέντες περιόδευαν σε διάφορες περιοχές της Αττικής, κυρίως πρωινές –μεσημβρινές ώρες αναζητώντας καφενεία-καφετέριες στα οποία σύχναζαν μοναχικοί ηλικιωμένοι άνδρες.

Στη συνέχεια η 35χρονη προσέγγιζε τα υποψήφια θύματά της, συνομιλούσε μαζί τους, αποκτώντας οικειότητα και με το πρόσημα ότι προτίθεται να συνευρεθούν ερωτικά, τους έπειθε να την οδηγήσουν στις οικίες τους.

Τους έφερνε με υπνωτικά σε κατάσταση αναισθησίας

Κατόπιν με τη χρήση υπνωτικών χαπιών που έριχνε, σε ανύποπτο χρόνο, στο ποτήρι με το ποτό τους, τους έφερνε σε κατάσταση αναισθησίας ή αδυναμίας για αντίσταση και εν συνέχεια ερευνούσε τους χώρους από όπου αφαιρούσε χρηματικά ποσά, κοσμήματα, ρολόγια, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα.

Ο 34χρονος είχε το ρόλο του οδηγού και παρατηρητή (τσιλιαδόρου), παρέχοντας παράλληλα ασφάλεια στη σύζυγο του, σε περίπτωση ανεπιτυχούς έκβασης των σχεδίων τους.

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις