Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Σε τραγωδία κατέληξε η Γιορτή Τρύγου (photos)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε τραγωδία κατέληξε η Γιορτή Τρύγου (photos)

Τη χειρότερη κατάληξη είχε η 8η Γιορτή Τρύγου που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Λαογραφικός Σύλλογος η «Ωλένη» στην Ώλενα. Ένας 65χρονος χορευτής πέθανε λίγο μετά την παρουσίαση του χορευτικού τους περίπου στις 9 το βράδυ. Μόλις ολοκλήρωσε την παρουσία της η χορευτική ομάδα της Αμαλιάδας όπου ήταν μέλος, οι χορευτές της τραβήχτηκαν στην άκρη της πλατείας […]

olena4

Τη χειρότερη κατάληξη είχε η 8η Γιορτή Τρύγου που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Λαογραφικός Σύλλογος η «Ωλένη» στην Ώλενα. Ένας 65χρονος χορευτής πέθανε λίγο μετά την παρουσίαση του χορευτικού τους περίπου στις 9 το βράδυ.

Μόλις ολοκλήρωσε την παρουσία της η χορευτική ομάδα της Αμαλιάδας όπου ήταν μέλος, οι χορευτές της τραβήχτηκαν στην άκρη της πλατείας και ξεκίνησε η επόμενη ομάδα. Ο 65χρονος όμως κατέρρευσε.

olena4 (1)

Άμεσα έσπευσαν όσοι ήταν δίπλα του να τον βοηθήσουν, ενώ η μουσική και οι χοροί διακόπηκαν.

olena3

Παράλληλα κλήθηκε ασθενοφόρο από το νοσοκομείο του Πύργου, το οποίο και λόγω της απόστασης από την πρωτεύουσα στην Ώλενα, δεν ήταν εφικτό να φτάσει άμεσα.

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ παρέλαβαν τον ηλικιωμένο συνεχίζοντας την προσπάθεια να τον επαναφέρουν. Όμως είχε καταλήξει και οι γιατροί στο νοσοκομείο διαπίστωσαν το θάνατό του.

olena5

Μετά από αυτό, ο Επίσκοπος Ωλένης Αθανάσιος τόνισε προς όλους πως υπό αυτές τις συνθήκες δεν μπορούσε να συνεχιστεί η γιορτή και αποχώρησαν όλοι, με το χωριό να έχει βυθιστεί στο πένθος.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις