Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Παρέμβαση του Elton John για τους ομοφυλόφιλους (vid)
LIFESTYLE

Παρέμβαση του Elton John για τους ομοφυλόφιλους (vid)

Ταχυδρομική έρευνα για τους γκέι γάμους θα διεξαχθεί στην Αυστραλία και ο Elton John με παρέμβαση του καλεί τους Αυστραλούς να ψηφίσουν ΝΑΙ! Καθισμένος σε έναν καναπέ, φορώντας σκούρα γυαλιά και ένα σακάκι γεμάτο στρας ο γνωστός καλλιτέχνης προσπαθεί να μιλήσει στο συναίσθημα των Αυστραλών. «Κάθε άτομο πρέπει να έχει την προσωπική του ελευθερία και […]

eltonjohn-xlarge_trans_NvBQzQNjv4Bqeo_i_u9APj8RuoebjoAHt0k9u7HhRJvuo-ZLenGRumA

Ταχυδρομική έρευνα για τους γκέι γάμους θα διεξαχθεί στην Αυστραλία και ο Elton John με παρέμβαση του καλεί τους Αυστραλούς να ψηφίσουν ΝΑΙ!

Καθισμένος σε έναν καναπέ, φορώντας σκούρα γυαλιά και ένα σακάκι γεμάτο στρας ο γνωστός καλλιτέχνης προσπαθεί να μιλήσει στο συναίσθημα των Αυστραλών.

«Κάθε άτομο πρέπει να έχει την προσωπική του ελευθερία και να ζήσει τη ζωή του, όπως επιθυμεί» είπε ο τραγουδιστής.

elton-david1-e1456510461436

Ο μεγάλος σταρ παντρεύτηκε στη Βρετανία το 2014 με θρησκευτική τελετή τον επί χρόνια σύντροφό του Ντέβιντ Φέρνις, με τον οποίο μεγαλώνουν μαζί δύο παιδιά.

Πριν δύο χρόνια η είδηση πως τηλεφώνησε στον Πούτιν προκειμένου να του αλλάξει γνώμη για τους γάμους μεταξύ ομοφυλοφίλων, είχε κάνει τον γύρο του κόσμου.

PAY-Elton-John-and-David-Furnish

«Ας μην είμαστε η εξαίρεση εδώ στην Αυστραλία, παρακαλώ πείτε ΝΑΙ όταν έρθει η ώρα να ψηφίσετε, είμαστε στον 21ο αιώνα!» τόνισε ο τραγουδιστής.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις