Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ένα κορίτσι δέχεται bullying και η Lady Gaga αναλαμβάνει δράση (vid)
LIFESTYLE

Ένα κορίτσι δέχεται bullying και η Lady Gaga αναλαμβάνει δράση (vid)

Πολλές φορές  η Lady Gaga έχει υπερασπιστεί με διαφόρους τρόπους ανθρώπους οι οποίοι υφίστανται οποιουδήποτε είδους διάκριση. Αυτή τη φορά, αφορμή στάθηκε το bullying που δέχτηκε η κόρη μιας φίλης της στο σχολείο, με αποτέλεσμα η διάσημη τραγουδίστρια να αναλάβει και πάλι δράση. Όπως θα δείτε και στο video που δημοσίευσε στους εκατομμύρια followers της στο Instagram, η pop-star έστειλε ένα […]

636253339449505831684772855_gaga 3

Πολλές φορές  η Lady Gaga έχει υπερασπιστεί με διαφόρους τρόπους ανθρώπους οι οποίοι υφίστανται οποιουδήποτε είδους διάκριση.

Αυτή τη φορά, αφορμή στάθηκε το bullying που δέχτηκε η κόρη μιας φίλης της στο σχολείο, με αποτέλεσμα η διάσημη τραγουδίστρια να αναλάβει και πάλι δράση.

Όπως θα δείτε και στο video που δημοσίευσε στους εκατομμύρια followers της στο Instagram, η pop-star έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα κατά του bullying, απευθυνόμενη τόσο στους θύτες όσο και στα θύματα:

«Η Βένις είναι φίλη μου και συνεργάζομαι με τη μητέρα της, Τζούλι. Λυπάμαι πραγματικά πολύ που μαθαίνω ότι η Βένις δέχεται bullying στο σχολείο» είπε η Lady Gaga, και κατέληξε ότι:

«Μερικές φορές είναι δύσκολο να ορθώσεις ανάστημα στα δημοφιλή παιδιά. Να είστε πιο ευγενικοί. Να είστε πιο θαρραλέοι. Πηγαίνετε και καθίστε με την Βένις στο γεύμα. Να είστε επαναστάτες».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις