Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Αντιμέτωπες με άγριο έγκλημα οι Αρχές: Γάζωσαν γνωστό γιατρό
ΕΛΛΑΔΑ

Αντιμέτωπες με άγριο έγκλημα οι Αρχές: Γάζωσαν γνωστό γιατρό

Αντιμέτωπες με ένα άγριο έγκλημα βρίσκονται οι αρχές στο Λασίθι. Γνωστός γιατρός της περιοχής βρέθηκε μέσα σε μία λίμνη αίματος, Το περιστατικό σημειώθηκε κοντά στις Λιθίνες, με τον 62χρονο γιατρό με καταγωγή από τον Άγιο Στέφανο, να αφήνει την τελευταία του πνοή στο αυτοκίνητό του. Πρόκειται για τον καρδιολόγο Χριστόδουλο Καλαντζάκη, παντρεμένο και πατέρα ενός […]

4b802a2ca412ea9796cd8c1b8c68ba59

Αντιμέτωπες με ένα άγριο έγκλημα βρίσκονται οι αρχές στο Λασίθι. Γνωστός γιατρός της περιοχής βρέθηκε μέσα σε μία λίμνη αίματος,

Το περιστατικό σημειώθηκε κοντά στις Λιθίνες, με τον 62χρονο γιατρό με καταγωγή από τον Άγιο Στέφανο, να αφήνει την τελευταία του πνοή στο αυτοκίνητό του.

Πρόκειται για τον καρδιολόγο Χριστόδουλο Καλαντζάκη, παντρεμένο και πατέρα ενός μικρού αγοριού, ο οποίος διατηρούσε ιατρείο στο κέντρο της Σητείας.

Στην περιοχή έχουν σπεύσει αστυνομικές δυνάμεις που έχουν αποκλείσει την ευρύτερη περιοχή ενώ επί τόπου βρίσκεται και ιατροδικαστής για την αυτοψία.

7-10-makry-eglhma-1-850x491

Οι άγνωστοι δράστες είχαν στήσει ενέδρα στον γιατρό, τον οποίο γάζωσαν στην κυριολεξία με τις σφαίρες τους.

Ο 62χρονος εκτιμάται πως πυροβολήθηκε τουλάχιστον 4 φορές από κυνηγετική καραμπίνα.

Ο άτυχος άντρας σήμερα είχε τα γενέθλια του.

Ήταν ιδιώτης γιατρός, παντρεμένος με γυναίκα βουλγαρικής καταγωγής περίπου 35 ετών, γνωστός κι αγαπητός στην τοπική κοινωνία.

Κυνηγός είδε τον δράστη

Αυτόπτης μάρτυρας στην άγρια εκτέλεση του καρδιολόγου, ήταν ένας κυνηγός. Ο 73χρονος είδε να πυροβολούν τον γιατρό και φώναξε στο δράστη «φονιά, έφαγες τον άνθρωπο». Δεν μπόρεσε να διακρίνει το πρόσωπο του δράστη, αλλά στη θέα του κυνηγού ο άνδρας τράπηκε σε φυγή.

Μάλιστα πρόλαβε να τον δει να απομακρύνεται με ένα άσπρο ΙΧ.

Έρευνες σε ένα άσπρο ΙΧ που είχε σταματήσει η αστυνομία, πραγαμτοποιήθηκαν έξω από την Ιεράπετρα.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις