Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Λευτέρης Πετρούνιας: Να υπερασπιστεί απόψε τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Λευτέρης Πετρούνιας: Να υπερασπιστεί απόψε τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Ο Λευτέρης Πετρούνιας, επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί, αφού προκρίθηκε ως πρώτος στα τελικά του αγωνίσματος των κρίκων. Ο τελικός των κρίκων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Μόντρεαλ, θα ξεκινήσει σήμερα  στις 22:20 ώρα Ελλάδας (ΕΡΤ2) και θα είναι το τελευταίο αγώνισμα της πρώτης ημέρας των τελικών των οργάνων. Ο 27χρονος […]

πετρουνιας

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Ο Λευτέρης Πετρούνιας, επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί, αφού προκρίθηκε ως πρώτος στα τελικά του αγωνίσματος των κρίκων.

Ο τελικός των κρίκων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Μόντρεαλ, θα ξεκινήσει σήμερα  στις 22:20 ώρα Ελλάδας (ΕΡΤ2) και θα είναι το τελευταίο αγώνισμα της πρώτης ημέρας των τελικών των οργάνων.

Ο 27χρονος Έλληνας Ολυμπιονίκης καλείται να υπερασπιστεί τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή, τον οποίο κατέκτησε πριν από δύο χρόνια στη Γλασκόβη, και αν το καταφέρει, τότε θα γίνει μόλις ο 9ος γυμναστής των κρίκων στην ιστορία της διοργάνωσης, που θα έχει καταφέρει κάτι τέτοιο.

Ο Πετρούνιας, “τρέχει” ένα σερί 6 αήττητων διοργανώσεων, στις οποίες κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο.

Η τελευταία φορά που ηττήθηκε ήταν στις 18 Απριλίου 2016, στο προ-Ολυμπιακό test event του Ρίο Ντε Τζανέιρο, όπου κατέλαβε τη 2η θέση, πίσω από τον Βραζιλιάνο «οικοδεσπότη» και Ολυμπιονίκη του 2012 Αρτούρ Ζανέτι.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις