Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Συναγερμός για το IPhone 8: “Φούσκα” το αριστούργημα της Apple;
PLUS

Συναγερμός για το IPhone 8: “Φούσκα” το αριστούργημα της Apple;

Μπορεί να μοιάζει με θαύμα, να είναι το τέλειο τηλέφωνο που πολλοί έσπευσαν να αγοράσουν ακόμα και με δανεικά, όμως τα πρώτα προβλήματα έσκασαν… Για την ακρίβεια έσκασαν τα ίδια τα τηλέφωνα! Στην Apple έχει σημάνει συναγερμός μετά τα τουλάχιστον πέντε ξεχωριστά περιστατικά με iPhone 8, λίγες ημέρες αφότου κυκλοφόρησε. Συγκεκριμένα, τα τηλέφωνα άνοιξαν επειδή οι […]

iphone-8_4

Μπορεί να μοιάζει με θαύμα, να είναι το τέλειο τηλέφωνο που πολλοί έσπευσαν να αγοράσουν ακόμα και με δανεικά, όμως τα πρώτα προβλήματα έσκασαν… Για την ακρίβεια έσκασαν τα ίδια τα τηλέφωνα!

Στην Apple έχει σημάνει συναγερμός μετά τα τουλάχιστον πέντε ξεχωριστά περιστατικά με iPhone 8, λίγες ημέρες αφότου κυκλοφόρησε.

Συγκεκριμένα, τα τηλέφωνα άνοιξαν επειδή οι μπαταρίες τους «φούσκωσαν».

iphone-apple-new2

Στις φωτογραφίες που αναρτήθηκαν από χρήστες του Twitter φαίνονται κινητά τηλέφωνα να έχουν ανοίξει στα δύο επειδή οι μπαταρίες «έσκασαν».

Οι αναφορές έχουν έρθει, σύμφωνα με τον Guardian, από την Ιαπωνία, την Ταϊβάν, τον Καναδά και την Ελλάδα. Και στα πέντε περιστατικά τα συμπτώματα είναι ίδια «και άρα είναι λιγότερο πιθανό να πρόκειται απλά για μια σκάρτη παρτίδα» γράφει η βρετανική εφημερίδα.

Από τον κολοσσό, δήλωσαν πως είναι ανήσυχοι και εξετάζουν το πρόβλημα.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις