Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Έκανε σεξ, μετέδιδε τον HIV και μετά γελούσε εις βάρος τους (pics-vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Έκανε σεξ, μετέδιδε τον HIV και μετά γελούσε εις βάρος τους (pics-vid)

Ένας 26χρονος κομμωτής από το Εδιμβούργο της Σκωτίας κατηγορείται ότι εσκεμμένα μετέδωσε τον ιό IV σε τουλάχιστον 4 άνδρες με τους οποίους είχε σεξουαλικές επαφές. Ο 26χρονος Ντάρυλ Ρόου, έστελνε στη συνέχεια υβριστικά μηνύματα στους συντρόφους του, ενημερώνοντάς τους ότι είναι φορέας του HIV. Η εισαγγελέας ανέφερε ότι ο δράστης πραγματοποίησε μια κυνική και εσκεμμένη […]

dstryry

Ένας 26χρονος κομμωτής από το Εδιμβούργο της Σκωτίας κατηγορείται ότι εσκεμμένα μετέδωσε τον ιό IV σε τουλάχιστον 4 άνδρες με τους οποίους είχε σεξουαλικές επαφές.

Ο 26χρονος Ντάρυλ Ρόου, έστελνε στη συνέχεια υβριστικά μηνύματα στους συντρόφους του, ενημερώνοντάς τους ότι είναι φορέας του HIV.

Η εισαγγελέας ανέφερε ότι ο δράστης πραγματοποίησε μια κυνική και εσκεμμένη εκστρατεία με στόχο να διαδώσει την ασθένεια σε όσα περισσότερα άτομα μπορούσε.

3_671

Ωστόσο κατάφερε να ξεγελάσει μόνο 4 θύματα, καθώς μετά την σεξουαλική πράξη έστελνε τα μηνύματα μίσους, με αποτέλεσμα να ειδοποιηθούν οι αρχές.

Ο ίδιος έπειθε να θύματά του να κάνουν σεξ χωρίς προφυλακτικό και αν αυτά επέμεναν, αναγκαζόταν να φορέσει αλλά το έσκιζε την ώρα του σεξ.

«Έσκισα το προφυλακτικό, είσαι ηλίθιος, δεν κατάλαβες τίποτα», ήταν ένα από τα sms ενώ σε ένα άλλο με ανατριχιαστικό κυνισμό έγραψε: «Μπορεί να έχεις λίγο πυρετό επειδή μπήκα μέσα σου και έχω HIV. Ουπς!»

Ο ίδιος αντιμετωπίζει σοβαρές κατηγορίες και η δίκη του αναμένεται να ολοκληρωθεί σε περίπου 6 εβδομάδες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις