Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Χειροπέδες στον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας που βοηθούσε στη συγκομιδή των σκουπιδιών
ΕΛΛΑΔΑ

Χειροπέδες στον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας που βοηθούσε στη συγκομιδή των σκουπιδιών

Χειροπέδες πέρασαν στον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας του Δήμου Λαμιέων, Γιώργο Λάμπρου, επειδή οδηγούσε το απορριμματοφόρο του δήμου και βοηθούσε στη συγκομιδή των σκουπιδιών. Ο δήμος αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα με την αποκομιδή των σκουπιδιών, μετά από την απόλυση συμβασιούχων, με αποτέλεσμα ο αντιδήμαρχος  μαζί με τους ελάχιστους εναπομείναντες υπαλλήλους να αναλάβουν την καθαριότητα του έργου. Αυτό φαίνεται ότι ενόχλησε και κάποιοι […]

skoypidia800-1507279972

Χειροπέδες πέρασαν στον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας του Δήμου Λαμιέων, Γιώργο Λάμπρου, επειδή οδηγούσε το απορριμματοφόρο του δήμου και βοηθούσε στη συγκομιδή των σκουπιδιών.

Ο δήμος αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα με την αποκομιδή των σκουπιδιών, μετά από την απόλυση συμβασιούχων, με αποτέλεσμα ο αντιδήμαρχος  μαζί με τους ελάχιστους εναπομείναντες υπαλλήλους να αναλάβουν την καθαριότητα του έργου.

Αυτό φαίνεται ότι ενόχλησε και κάποιοι έκαναν καταγγελία στην αστυνομία ότι ο Αντιδήμαρχος οδηγούσε το απορριμματοφόρο.

skoupidia800-1507279962

Μετά από αυτό η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του κ. Λάμπρου, ο οποίος οδηγήθηκε στο αστυνομικό μέγαρο στις 21:30 και μετά τη 01:00 αφέθηκε ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα μέχρι να οριστεί τακτική δικάσιμος.

«Θα συνεχίσω να μαζεύω σκουπίδια για να προστατέψω την δημόσια υγεία. Εάν είναι έγκλημα να πληρώσω. Πάντα αναλαμβάνω τις ευθύνες για τις πράξεις μου…», δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Λάμπρου.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις