Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Απίστευτη καταγγελία πολίτη που πήγε στο νοσοκομείο με πρόβλημα στο μάτι
ΕΛΛΑΔΑ

Απίστευτη καταγγελία πολίτη που πήγε στο νοσοκομείο με πρόβλημα στο μάτι

Σε καταγγελία στην οποία αναφέρει ελλείψεις και κωμικοτραγικές καταστάσεις στο νοσοκομείο Λαμίας το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, προέβη ένας πολίτης. Ο ίδιος μιλώντας στο lamiareport.gr, σημείωσε ότι παρά το γεγονός ότι είχε πρόβλημα στο μάτι και έπρεπε να εξεταστεί από οφθαλμίατρο, τελικά λόγω ελλείψεων στο προσωπικό τον είδε καρδιολόγος. Αναλυτικά η καταγγελία: «Τώρα μόλις πήγα στο […]

b7ELK2sreyyjSJJeSAhq

Σε καταγγελία στην οποία αναφέρει ελλείψεις και κωμικοτραγικές καταστάσεις στο νοσοκομείο Λαμίας το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, προέβη ένας πολίτης.

Ο ίδιος μιλώντας στο lamiareport.gr, σημείωσε ότι παρά το γεγονός ότι είχε πρόβλημα στο μάτι και έπρεπε να εξεταστεί από οφθαλμίατρο, τελικά λόγω ελλείψεων στο προσωπικό τον είδε καρδιολόγος.

Αναλυτικά η καταγγελία:

«Τώρα μόλις πήγα στο νοσοκομείο Λαμίας με γρέζι στο μάτι και δεν υπήρχε οφθαλμίατρος. Βέβαια μου έκανε πλύσεις ένας καρδιολόγος αλλά το γρέζι δεν έφυγε.

Είναι ντροπή να μην υπάρχει οφθαλμίατρος. Όχι μόνο σήμερα αλλά ούτε αύριο το πρωί όπως μου είπανε Γιατί βγαίνεις σε άδεια Χθες πήγε και άλλο οφθαλμολογικό Περιστατικό τα ίδια. Και τώρα είμαι αναγκασμένος να πάω έξω σε γιατρό να πληρώσω 40 με 50€.

Δουλεύω μεροκάματο και πληρώνω ασφάλεια. Γιατί την πληρώνω αν είναι να πηγαίνω στον ιδιώτη; Με ρώτησε κανείς αν τα έχω αυτά τα χρήματα ή αν μου περισσεύουν;

Αν το νοσοκομείο της Λαμίας που είναι έδρα Περιφέρειας δεν έχει έναν οφθαλμίατρο να εφημερεύει, τότε τι να πούμε; Καλύτερα να το ονομάσουν Κέντρο Υγείας Λαμίας, αφού δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν ούτε ένα απλό περιστατικό. Αν υπήρχε σοβαρός τραυματισμός στο μάτι τι θα γινόταν?»

Αγανακτισμένος Ασφαλισμένος Φορολογούμενος Πολίτης

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις