Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Φώτης Μεταξόπουλος: Ο χωρισμός με τη νεαρή Σοφία και το σοβαρό πρόβλημα υγείας
LIFESTYLE

Φώτης Μεταξόπουλος: Ο χωρισμός με τη νεαρή Σοφία και το σοβαρό πρόβλημα υγείας

«Πέρασα διπλό εγκεφαλικό και τo ότι είμαι καλά το οφείλω στην Παναγιά πρώτα και μετά στον χορό» εξομολογείται ο Φώτης Μεταξόπουλος, μετά τη σοβαρή περιπέτεια που είχε με την υγεία του μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού. Ο χορογράφος, περιγράφει όσα πέρασε μετά τον χωρισμό του από την επί 13 χρόνια σύντροφό του Σοφία Τρανά. Όπως […]

1504545704728_metaxopoulos_trana-H793

«Πέρασα διπλό εγκεφαλικό και τo ότι είμαι καλά το οφείλω στην Παναγιά πρώτα και μετά στον χορό» εξομολογείται ο Φώτης Μεταξόπουλος, μετά τη σοβαρή περιπέτεια που είχε με την υγεία του μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού.

Ο χορογράφος, περιγράφει όσα πέρασε μετά τον χωρισμό του από την επί 13 χρόνια σύντροφό του Σοφία Τρανά.

Όπως λέει, το πρώτο επεισόδιο το έπαθε στο σπίτι του, μπροστά από την εικόνα της Παναγίας.

«Είδα στον κήπο ένα τριαντάφυλλο και το έκοψα για να το βάλω στις εικόνες. Μόλις το άφησα, δεν αισθάνθηκα καλά. Πήγα στην κουζίνα και φτάνοντας στον νεροχύτη άρχισα σιγά σιγά να πέφτω. Τότε είπα: Παναγία μου, βοήθησέ με. Και, όντως, σε δέκα λεπτά σηκώθηκα!», λέει ο χορογράφος της χρυσής εποχής του ελληνικού σινεμά.

sunodinou21

«Αναψα το καντήλι και πήρα τηλέφωνο τον γιατρό. Ωσπου να έρθουν τα παιδιά μου, ένιωσα το αριστερό μου χέρι να μουδιάζει. Σηκώθηκα πάνω κι άρχισα να χορεύω και να κάνω γυμναστική στα χέρια μου για να… ανοίξουν. Στη συνέχεια τραγούδησα λέξεις που περιείχαν το γράμμα “σ”. Κι όπως έλεγα “τριακόσια”, “τετρακόσια”, “πεντακόσια”… “χίλια”, στο “χίλια” έφυγαν όλα. Ηρθαν τα παιδιά μου και πήγαμε στο νοσοκομείο. Εκεί εξήγησα στον γιατρό τι έγινε και μπροστά του άρχισα να έχω πάλι τα ίδια συμπτώματα που είχα και στο σπίτι. Αμέσως μου έκαναν αξονική και είδαν ότι δεν είχα τίποτα στο κεφάλι.

6784_zeyg_metaksopoyloy_24022014

Επειτα από δύο μέρες, ωστόσο, έκανα μαγνητική, που έδειξε διπλό εγκεφαλικό» αναφέρει μιλώντας στην «Espresso».

Πλέον έχει επιστρέψει στα επαγγελματικά του καθήκοντα και, μάλιστα, λίγες μέρες μετά το περιστατικό ταξίδεψε στην Τουρκία για να μάθει στους Τούρκους ζεϊμπέκικο. Αυτό το διάστημα έχει αναλάβει να χορογραφήσει τη θεατρική παράσταση «Ερωτομαγειρέματα», η οποία θα παίζεται κάθε Τρίτη στο Χυτήριο και κάθε Δευτέρα σε επαρχιακές πόλεις

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις