Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Το σοκ τον γιατρών όταν είδαν τι προκαλούσε τον πόνο στο στομάχι ενός παιδιού
ΚΟΣΜΟΣ

Το σοκ τον γιατρών όταν είδαν τι προκαλούσε τον πόνο στο στομάχι ενός παιδιού

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι γιατροί όταν αντίκρισαν στο στομάχι ενός ανήλικου αγοριού, ένα νεκρό έμβρυο. Το 15χρονο αγόρι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Μαλαισίας με αφόρητους πόνους στο στομάχι, όμως οι γιατροί δεν μπορούσαν να το εξηγήσουν. Όταν το παιδί δεν μπορούσε να σταθεί όρθιο από τον πόνο, κρίθηκε αναγκαία η εισαγωγή του. Οι […]

xeirourgos

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι γιατροί όταν αντίκρισαν στο στομάχι ενός ανήλικου αγοριού, ένα νεκρό έμβρυο.

Το 15χρονο αγόρι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Μαλαισίας με αφόρητους πόνους στο στομάχι, όμως οι γιατροί δεν μπορούσαν να το εξηγήσουν. Όταν το παιδί δεν μπορούσε να σταθεί όρθιο από τον πόνο, κρίθηκε αναγκαία η εισαγωγή του.

Οι γιατροί είδαν πως στομάχι του παιδιού δεν υπήρχε κάποιος κακοήθης όγκος, όπως φοβόντουσαν αρχικά, αλλά το νεκρό έμβρυο του αγέννητου δίδυμου αδελφού του. Μάλιστα το βάρους 1.600 γραμμαρίων έμβρυο διέθετε μακριά μαλλιά, γεννητικά όργανα, δέρμα αλλά και άκρα με έντονη ωστόσο δυσμορφία.

fetus

Το έμβρυο αναπτυσσόταν από την τροφή που λάμβανε ο αδερφός του, όμως δεν μπορούσε να ζήσει ανεξάρτητα, ενώ δεν διέθετε στόμα, ομφάλιο λώρο ή πλακούντα.

Το φαινόμενο είναι γνωστό ως «foetus in fetu» και μέχρι στιγμής έχουν καταγραφεί μόνο 200 τέτοιες περιπτώσεις στον κόσμο, όπου το ένα από τα δίδυμα, γίνεται εσωτερικό κομμάτι του άλλου.

Μετά την επέμβαση, ακολούθησε η ταφή του εμβρύου όπως επιθυμούσε η μητέρα.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις