Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Διονύσης Τσακνής: Η ΕΡΤ στα χέρια του πιο άρρωστου τμήματος του κρατικοδίαιτου συνδικαλισμού
ΕΛΛΑΔΑ

Διονύσης Τσακνής: Η ΕΡΤ στα χέρια του πιο άρρωστου τμήματος του κρατικοδίαιτου συνδικαλισμού

Παραιτήθηκε από τη θέση του προέδρου της ΕΡΤ ο Διονύσης Τσακνής. Οι φήμες για αποχώρηση του τραγουδιστή ήταν έντονες μετά από τις διαφωνίες που είχε και τις συνεχείς συγκρούσεις του με τον νέο διευθύνοντα Σύμβουλο Βασίλη Κωστόπουλο. Το κερασάκι στην τούρτα ήταν οι αναφορές από κυβερνητικά στελέχη που επισκέφθηκαν το Ραδιομέγαρο την Τρίτη σε κακοδιαχείρηση […]

e3948d1dd2114f1a5c69bdfcccde552c_XL

Παραιτήθηκε από τη θέση του προέδρου της ΕΡΤ ο Διονύσης Τσακνής.

Οι φήμες για αποχώρηση του τραγουδιστή ήταν έντονες μετά από τις διαφωνίες που είχε και τις συνεχείς συγκρούσεις του με τον νέο διευθύνοντα Σύμβουλο Βασίλη Κωστόπουλο.

Το κερασάκι στην τούρτα ήταν οι αναφορές από κυβερνητικά στελέχη που επισκέφθηκαν το Ραδιομέγαρο την Τρίτη σε κακοδιαχείρηση και ατασθαλείες διοικητικής φύσης.

Ο κ. Τσακνής ένιωσε αδικημένος για όσα ειπώθηκαν και υπέβαλε την παραίτησή του καθώς, όπως είπε – σύμφωνα με πληροφορίες – περίμενε από τα κυβερνητικά στελέχη και όχι μόνο να τον υπερασπιστούν.

Όπως είχε γίνει γνωστό, ο κ. Τσακνής είχε εκφράσει τα παράπονά του στον Αλέξη Τσίπρα και τον προβληματισμό για το τι ακριβώς θα κάνει ο ίδιος στο Ραδιομέγαρο μετά και την επιλογή του νομικού κ. Βασίλη Κωστόπουλου στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου.

Η δήλωση παραίτησης του Διονύση Τσακνή:

Τόσο η Κυβέρνηση διά των Υπουργών της με επικεφαλής τον κ. Παππά, όσο και ο Σύριζα διά του γραμματέα του κυρίου Ρήγα, εγκατέστησαν και επισημοποίησαν στην χθεσινή φιέστα στην ΕΡΤ, τη νέα Διοίκηση, με επικεφαλής τον Π. Καλφαγιάννη. Δικαίωμά τους, αλλά, σε ό,τι με αφορά, κατά πως θα έλεγε και ο Μέγας Αλεξανδρινός, «τη εξαιρέσει εμού».

Μάταια θα περίμενε κανείς, μια στήριξη στο πρόσωπό μου, εκ μέρους των παριστάμενων αξιωματούχων, όταν ο εκπρόσωπος του πιο άρρωστου τμήματος του κρατικοδίαιτου συνδικαλισμού, άφησε αιχμές για το ήθος και την τιμιότητά μου.

Σφίγγω το χέρι στους εκατοντάδες εργαζόμενους της ΕΡΤ που πορευτήκαμε μαζί, και τους εύχομαι να πάρουν την τύχη της εταιρίας στα χέρια τους.

Διονύσης Τσακνής

Πρώην Πρόεδρος ΔΣ ΕΡΤ ΑΕ

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις