Στα δικαστήρια οι απαγωγείς Λεμπιδάκη: “Ντροπή σας αλήτες!” (pics)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στα δικαστήρια οι απαγωγείς Λεμπιδάκη: “Ντροπή σας αλήτες!” (pics)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Οργή προκάλεσε η απαγωγή του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη και η ομηρία του για 186 ημέρες στην Κρήτη. Νωρίτερα σήμερα, Τρίτη, γύρω στις 18:30 το απόγευμα, οι 8 συλληφθέντες οδηγήθηκαν ενώπιον του εισαγγελέα, καθώς αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της απαγωγής, αλλά και της πολύμηνης κράτησης του Κρητικού επιχειρηματία, καθώς και κατηγορίες άλλων εγκληματικών πράξεων, που διαπιστώθηκαν κατά τη διάρκεια της παρακολούθησης των υπόπτων. Πολλοί […]

03.10.2017 | 19:51

Οργή προκάλεσε η απαγωγή του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη και η ομηρία του για 186 ημέρες στην Κρήτη. Νωρίτερα σήμερα, Τρίτη, γύρω στις 18:30 το απόγευμα, οι 8 συλληφθέντες οδηγήθηκαν ενώπιον του εισαγγελέα, καθώς αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της απαγωγής, αλλά και της πολύμηνης κράτησης του Κρητικού επιχειρηματία, καθώς και κατηγορίες άλλων εγκληματικών πράξεων, που διαπιστώθηκαν κατά τη διάρκεια της παρακολούθησης των υπόπτων.

Πολλοί θέλησαν να δουν τους κατηγορούμενους από κοντά και συγκεντρώθηκαν έξω από τα δικαστήρια Ηρακλείου.

Μόλις οι φερόμενοι ως δράστες έφτασαν, ο κόσμος άρχισε να τους γιουχάρει και να φωνάζει. Μεταξύ άλλων, ακούστηκε η φράση «ντροπή σας αλήτες!».

Οι κατηγορούμενοι προσπαθούσαν να διασχίσουν το πλήθος ανέκφραστοι, για να περάσουν την πόρτα του Εισαγγελέα.

Οι τρεις από τους συλληφθέντες δεν θέλησαν να κρύψουν τα πρόσωπά τους, ενώ ο ένας έβαλε το χέρι του μπροστά, ώστε να αποφύγει ει δυνατόν τη δημοσιότητα.

Το ανήλικο κορίτσι, μάλιστα, που συνελήφθη, μπήκε στο κτίριο από την πίσω πόρτα.

Photos: protothema

 

Exit mobile version