Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Στα δικαστήρια οι απαγωγείς Λεμπιδάκη: “Ντροπή σας αλήτες!” (pics)
ΕΛΛΑΔΑ

Στα δικαστήρια οι απαγωγείς Λεμπιδάκη: “Ντροπή σας αλήτες!” (pics)

Οργή προκάλεσε η απαγωγή του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη και η ομηρία του για 186 ημέρες στην Κρήτη. Νωρίτερα σήμερα, Τρίτη, γύρω στις 18:30 το απόγευμα, οι 8 συλληφθέντες οδηγήθηκαν ενώπιον του εισαγγελέα, καθώς αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της απαγωγής, αλλά και της πολύμηνης κράτησης του Κρητικού επιχειρηματία, καθώς και κατηγορίες άλλων εγκληματικών πράξεων, που διαπιστώθηκαν κατά τη διάρκεια της παρακολούθησης των υπόπτων. Πολλοί […]

leb5-1507050134

Οργή προκάλεσε η απαγωγή του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη και η ομηρία του για 186 ημέρες στην Κρήτη. Νωρίτερα σήμερα, Τρίτη, γύρω στις 18:30 το απόγευμα, οι 8 συλληφθέντες οδηγήθηκαν ενώπιον του εισαγγελέα, καθώς αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της απαγωγής, αλλά και της πολύμηνης κράτησης του Κρητικού επιχειρηματία, καθώς και κατηγορίες άλλων εγκληματικών πράξεων, που διαπιστώθηκαν κατά τη διάρκεια της παρακολούθησης των υπόπτων.

leb1-1507050112 dikastiria-lebidakis-1507050108

Πολλοί θέλησαν να δουν τους κατηγορούμενους από κοντά και συγκεντρώθηκαν έξω από τα δικαστήρια Ηρακλείου.

Μόλις οι φερόμενοι ως δράστες έφτασαν, ο κόσμος άρχισε να τους γιουχάρει και να φωνάζει. Μεταξύ άλλων, ακούστηκε η φράση «ντροπή σας αλήτες!».

ap5 ap4 lem1

Οι κατηγορούμενοι προσπαθούσαν να διασχίσουν το πλήθος ανέκφραστοι, για να περάσουν την πόρτα του Εισαγγελέα.

Οι τρεις από τους συλληφθέντες δεν θέλησαν να κρύψουν τα πρόσωπά τους, ενώ ο ένας έβαλε το χέρι του μπροστά, ώστε να αποφύγει ει δυνατόν τη δημοσιότητα.

lem2 ap6 ap2

Το ανήλικο κορίτσι, μάλιστα, που συνελήφθη, μπήκε στο κτίριο από την πίσω πόρτα.

ap3 ap10

Photos: protothema

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις