Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Από την Αυγή, επικεφαλής στο γραφείο τύπου του πρωθυπουργού
ΕΛΛΑΔΑ

Από την Αυγή, επικεφαλής στο γραφείο τύπου του πρωθυπουργού

Ο δημοσιογράφος Θανάσης Καρτερός αναλαμβάνει από σήμερα καθήκοντα προϊσταμένου του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού. Ο Θοδωρής Μιχόπουλος έχει αποχωρήσει εδώ κι ένα μήνα περίπου από το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, θέση που αναλαμβάνει ο κ. Καρτερός. Ο κ. Μιχόπουλος είχε εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει πολύ καιρό πριν, για προσωπικούς λόγους. Χαίρει απόλυτης εμπιστοσύνης του […]

ImageHandler

Ο δημοσιογράφος Θανάσης Καρτερός αναλαμβάνει από σήμερα καθήκοντα προϊσταμένου του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού.

Ο Θοδωρής Μιχόπουλος έχει αποχωρήσει εδώ κι ένα μήνα περίπου από το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, θέση που αναλαμβάνει ο κ. Καρτερός. Ο κ. Μιχόπουλος είχε εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει πολύ καιρό πριν, για προσωπικούς λόγους.

Χαίρει απόλυτης εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού ο Καρτερός

Πολύ πριν την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία ο παλαίμαχος δημοσιογράφος της Αυγής και στέλεχος της Αριστεράς αποτελεί έναν από τους προνομιακούς συνομιλητές του Αλέξη Τσίπρα.

Ο Καρτερός είχε κριθεί εξαρχής ως ο πιο κατάλληλος αντικαταστάτης του, αν και ο ίδιος προτιμούσε να μην μπει και επισήμως στην πολιτική σκηνή. Κάθε φορά που ετίθετο θέμα, ο παλαίμαχος δημοσιογράφος αρνιόταν ευγενικά, επισημαίνοντας ότι συμβάλει περισσότερο, «κάνοντας αυτό που έκανε μία ζωή: να γράφει».

Η τοποθέτηση του αναμένεται να αλλάξει πολλά, μιας και παραμένει ιδιαίτερα καυστικός όχι μόνο με τα κόμματα της αντιπολίτευσης, αλλά και με εσωκομματικούς αντιπάλους όπως έχει δείξει μέσα από τη γραφή του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις