Κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών ή ακόμα και υποβιβασμό ο Παναθηναϊκός!

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών ή ακόμα και υποβιβασμό ο Παναθηναϊκός!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Αντώνης Γεωργακόπουλος

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Ως γνωστόν, τα οικονομικά “θέματα” σε έναν σύλλογο προκαλούν και άλλα σημαντικά προβλήματα. Το ίδιο ισχύει και για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος φαίνεται πως μπαίνει σε “μπελάδες”, καθώς δεν κατέβαλλε τη δόση των 30.000€ που όφειλε στον Στάθη Ταυλαρίδη, εντός του μήνα Σεπτεμβρίου. Ο Έλληνας αμυντικός, απειλεί τους «πράσινους» με […]

03.10.2017 | 10:59

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Ως γνωστόν, τα οικονομικά “θέματα” σε έναν σύλλογο προκαλούν και άλλα σημαντικά προβλήματα.

Το ίδιο ισχύει και για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος φαίνεται πως μπαίνει σε “μπελάδες”, καθώς δεν κατέβαλλε τη δόση των 30.000€ που όφειλε στον Στάθη Ταυλαρίδη, εντός του μήνα Σεπτεμβρίου.

Ο Έλληνας αμυντικός, απειλεί τους «πράσινους» με καταγγελία στα αρμόδια όργανα, την ίδια ώρα που του πρότειναν να γίνει επιμήκυνση των δόσεων. Ο ατζέντης του, όμως, αρνήθηκε κατηγορηματικά κάτι τέτοιο.

Ο Ταυλαρίδης αναμένεται να καταθέσει αίτημα στην ΕΠΟ με το οποίο θα ζητά την πλήρη εξόφλησή του (του οφείλονται 97.000 ευρώ), κάτι που είναι αδύνατο να γίνει.

Από κει και πέρα με βάση τη νομοθεσία, ο Παναθηναϊκός θα τιμωρηθεί με αφαίρεση τριών βαθμών. Οι “περιπέτειες” δεν τελειώνουν εκεί, καθώς στις τρεις αφαιρέσεις βαθμών, βάσει κανονισμών, ακολουθεί ο υποβιβασμός!

Τα πράγματα είναι ακόμα πιο δύσκολα από ό,τι φαίνονται, καθώς υπάρχουν ακόμη εκκρεμότητες με οφειλόμενα στους Εσιέν, Τοτσέ, Τελάντερ, και με τον Γιάννη Αλαφούζο να μη βάζει ούτε ευρώ πλέον στην ομάδα είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί λύση.

Exit mobile version