Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Ξαναχτύπησε η Ρομπέρτις: Άνοιξε τα πόδια της χωρίς εσώρουχο, μπροστά στη Μόνα Λίζα (pics)
ΚΟΣΜΟΣ

Ξαναχτύπησε η Ρομπέρτις: Άνοιξε τα πόδια της χωρίς εσώρουχο, μπροστά στη Μόνα Λίζα (pics)

Όσοι επισκέφθηκαν το Μουσείο Λούβρο στο Παρίσι, την περασμένη Κυριακή ήρθαν αντιμέτωποι με ένα «θλιβερό» θέαμα. Μία Γαλλίδα καλλιτέχνης, η Ντέμπορα ντε Ρομπέρτις , έφτασε μπροστά στον πίνακα της Mona Liza γδύθηκε και είπε ««Μόνα Λίζα, το αιδοίο μου, τα δικαιώματά μου», αφήνοντας άναυδους τους παρευρισκόμενους. Μάλιστα, γνωστή για τη συμπεριφορά της στη χώρα, άνοιγε προκλητικά τα πόδια της, […]

1195105

Όσοι επισκέφθηκαν το Μουσείο Λούβρο στο Παρίσι, την περασμένη Κυριακή ήρθαν αντιμέτωποι με ένα «θλιβερό» θέαμα.

Μία Γαλλίδα καλλιτέχνης, η Ντέμπορα ντε Ρομπέρτις , έφτασε μπροστά στον πίνακα της Mona Liza γδύθηκε και είπε ««Μόνα Λίζα, το αιδοίο μου, τα δικαιώματά μου», αφήνοντας άναυδους τους παρευρισκόμενους.

1506694178 mona-liza-new 1506695124

Μάλιστα, γνωστή για τη συμπεριφορά της στη χώρα, άνοιγε προκλητικά τα πόδια της, χωρίς να τη νοιάζει για τους παρευρισκόμενους.

Οι φύλακες αμέσως έσπευσαν και τη σκέπασαν, ενώ λίγο αργότερα συνελήφθη από την αστυνομία για προσβολή της δημοσίας αιδούς και της επίθεσης, αφού τους δάγκωσε το αυτί!

3-1506694214 debora-32-1506694480

Η ίδια υποστήριξε ότι σκοπός της δεν ήταν να κάνει επίδειξη των απόκρυφών της σημείων αλλά να αντιγράψει μια φωτογραφία της Αυστριακής Βάλι Έξπορτ, η οποία έκανε κάτι παρόμοιο στη δεκαετία του ’70.

«Το μήνυμά μου είναι να θέσω σε αμφισβήτηση τη θέση των καλλιτέχνιδων στην ιστορία της τέχνης. Γι’ αυτό κάνω αυτά τα σόου σε μουσεία» συμπλήρωσε μιλώντας στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Deborah-de-Robertis-1

Οι εξηγήσεις της, ωστόσο, δεν φαίνεται να έπεισαν τις γαλλικες αρχές οι οποίες αφού την κράτησαν για δύο ημέρες, την καλούν τώρα να παρουσιαστεί σε δικαστήριο στις 18 Οκτωβρίου με την κατηγορία της σεξουαλικής επίδειξης και της επίθεσης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις