Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Συνεχίζεται η δράση στην 6η αγωνιστική της Superleague
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Συνεχίζεται η δράση στην 6η αγωνιστική της Superleague

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Συνεχίζεται με τέσσερις αναμετρήσεις η δράση στην 6η αγωνιστική της Superleague. Στο παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία της δεύτερης μέρας της αγωνιστικής, ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» τον Ατρόμητο Περιστερίου (16:00). Ο Τάκης Λεμονής, άφησε εκτός αποστολής τους Φορτούνη, Καπίνο, Ομάρ, Ζιλέ, ενώ τόνισε στους παίκτες του πως πρόκειται […]

SUPERLEAGUE / E?- ?? / / (??ÑV?: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Συνεχίζεται με τέσσερις αναμετρήσεις η δράση στην 6η αγωνιστική της Superleague.

Στο παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία της δεύτερης μέρας της αγωνιστικής, ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» τον Ατρόμητο Περιστερίου (16:00).

Ο Τάκης Λεμονής, άφησε εκτός αποστολής τους Φορτούνη, Καπίνο, Ομάρ, Ζιλέ, ενώ τόνισε στους παίκτες του πως πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι.

«Μην παίρνετε αψήφιστα το παιχνίδι αυτό. Θα είναι από τα πιο δύσκολα που θα παίξετε φέτος στο πρωτάθλημα. Είναι σοβαρός και συγκροτημένος ο Ατρόμητος. Μία ομάδα καλά μαζεμένη και στημένη και με κοντά τις γραμμές της ειδικά σε ματς που παίζει με μεγάλες ομάδες. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή και προσήλωση από μέρους μας», τους είπε ο 57χρονος προπονητής και συνέχισε:

«Θα κάνουμε φάσεις, αλλά είναι πολύ σημαντικό το να είμαστε πιο ουσιαστικοί και εύστοχοι στην τελική προσπάθεια. Ξέρετε ότι πρέπει να πάρουμε το ματς και ότι παίζουμε μπροστά στον κόσμο μας. Με πειθαρχία και σοβαρή εικόνα να κερδίσουμε και να κοιτάξουμε μετά με ηρεμία την συνέχεια».

Από πλευράς Ατρομήτου, ο Νταμίρ Κάναντι, επέλεξε την ίδια αποστολή που είχε επιλέξει και για το ματς της προηγούμενης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Στα πρώτα πέντε ματς, η ομάδα του Περιστερίου έχει τέσσερις ισοπαλίες (με Απόλλωνα στο Περιστέρι, με Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, με ΠΑΣ Γιάννινα στο Περιστέρι και με ΑΕΛ στη Λάρισα) και μία νίκη (στο Περιστέρι επί της Λαμίας), επτά βαθμούς και βρίσκεται στην έκτη θέση της κατάταξης.

λεμονης2

Στις 18:15, ο 7ος Λεβαδειακός θα αντιμετωπίσει τον ουραγό Απόλλων Σμύρνης, με τον 55χρονο Κροάτη τεχνικό να κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο της «Ελαφράς Ταξιαρχίας».

Στον Απόλλωνα, δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Μιχάλης Κύργιας και Ανιέτε (ο Ισπανός είναι εδώ και αρκετό καιρό απών), αλλά και ο Γιώργος Ντάσιος, ο οποίος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στην εντός έδρας ήττα από τον Πλατανιά (0-1) για την 5η αγωνιστική της Super League.

Στο “στρατόπεδο” του Λεβαδειακού, ο Νουάνκο Ομπιόρα, επιστρέφει στην αποστολή των Βοιωτών για πρώτη φορά μετά την τρίτη αγωνιστική και την εντός έδρας ισοπαλία (1-1) με τον Πλατανιά.

Εκτός πλάνων του Γάλλου τεχνικού, Ζοζέ Ανιγκό, είναι ο τιμωρημένος Βραζιλιάνος αμυντικός, Λεονάρντο Μόουρα καθώς αποβλήθηκε στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Κέρκυρα για την πέμπτη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Το κενό του Νοτιοαμερικανού αναμένεται να καλύψει ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός, Θοδωρής Τριποτσέρης.

λεβαδειακος

Την ίδια ώρα, η Κέρκυρα θα δοκιμάζεται στην έδρα της με αντίπαλο την Ξάνθη.

ο Αλέκος Βοσνιάδης δεν υπολογίζει και πάλι στους τραυματίες Σοϊλέδη και Ιωάννου, ενώ για ακόμα ένα ματς άφησε εκτός τον Βάργκας για λόγους τακτικής.

Ο Σέρβος τεχνικός της Ξάνθης, Μίλαν Ράσταβατς, δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα και δεν αλλάζει τη “συνταγή” του. Επιπλέον, είναι στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει στην επιστροφή του Κίκε Μπουλά. Ο 24χρονος εξτρέμ από την Ισημερινή Γουινέα είναι βασικότατο στέλεχος κι όπως έδειξε και στα Χανιά του πηγαίνουν τα εκτός έδρας ματς.

κερκυρα

Στον τελευταίο αγώνα της ημέρας, η πρωτοπόρος ΑΕΚ θέλει να διατηρήσει το αήττητο των 10 αγώνων που διατηρεί, στην Τρίπολη με αντίπαλο τον Αστέρα (20:30).

Ο Μανόλο Χιμένεθ θα πρέπει να διαχειριστεί τόσο τις απουσίες που έχει, όσο και την κούραση από το ματς με την Αούστρια Βιέννης. Ο Ισπανός τεχνικός, δεν μπορεί να υπολογίζει τους Γκάλο, Λόπες, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Λαμπρόπουλο.

Ο Σάββας Παντελίδης δεν υπολογίζει σε τρεις ποδοσφαιριστές ενόψει «Ένωσης, με τους Αρκάδες να θέλουν να βάλουν… φρένο στο νικηφόρο σερί της ομάδας του Μανόλο Χιμένεθ.

Οι Ίγκορ, Μπέρτος, Σελίν δεν θα παίξουν, ενώ οι Κώτσιρας, Μαντιντά, Μανιάς είναι τελικά στους εκλεκτούς του Παντελίδη και υπολογίζονται κανονικά.

SUPERLEAGUE / E?- ?? / / (??ÑV?: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)

 

Αναλυτικά, το σημερινό πρόγραμμα:

προγραμμα

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις