Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Επιμένει στη θέση του ο Κώστας Χρυσογόνος
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επιμένει στη θέση του ο Κώστας Χρυσογόνος

Ο Κώστας Χρυσόγονος επανέλαβε ότι δεν πρόκειται να παραδώσει στον ΣΥΡΙΖΑ την έδρα του. Ο ευρωβουλευτής δήλωσε ότι θα σεβαστεί το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στις τάξεις της Σοσιαλιστικής Τάσης- για την αποχώρηση από τον ΣΥΡΙΖΑ- «ακόμα και αν είναι αρνητικό για εμάς. Μετά είναι στο χέρι του ΣΥΡΙΖΑ το τι θα κάνει». «Είναι πρακτικά αδύνατον […]

_mg_155415065912521506596880

Ο Κώστας Χρυσόγονος επανέλαβε ότι δεν πρόκειται να παραδώσει στον ΣΥΡΙΖΑ την έδρα του.

Ο ευρωβουλευτής δήλωσε ότι θα σεβαστεί το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στις τάξεις της Σοσιαλιστικής Τάσης- για την αποχώρηση από τον ΣΥΡΙΖΑ- «ακόμα και αν είναι αρνητικό για εμάς. Μετά είναι στο χέρι του ΣΥΡΙΖΑ το τι θα κάνει».

«Είναι πρακτικά αδύνατον να παραδώσω την έδρα μου στο ΣΥΡΙΖΑ. Θα παραμείνω ευρωβουλευτής της σοσιαλιστικής κίνησης», συμπλήρωσε, μιλώντας στο «Ε».

«Στόχος μας είναι να κατέβουμε ως αυτόνομη πολιτική κίνηση, με βασική μας επιδίωξη να ανοιχτούμε στην κοινωνία. Ακόμα όχι ως κόμμα, γιατί κόμμα δεν μπορείς να κάνεις με 2.000 μέλη που έχουμε στην σοσιαλιστική τάση. Κόμμα κάνεις με χιλιάδες άτομα. Εμείς θέλουμε να κάνουμε κάτι νέο,που το χρειάζεται η χώρα», σημείωσε ακόμη.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις