Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Ακυρώθηκαν τελευταία στιγμή τα γυρίσματα του Sex and the City 3
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ακυρώθηκαν τελευταία στιγμή τα γυρίσματα του Sex and the City 3

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση ότι ακυρώνονται τα γυρίσματα της τρίτης ταινίας Sex and the City, τα οποία θα ξεκινούσαν αυτό το φθινόπωρο. Αιτία είναι η τηλεοπτική Σαμάνθα και οι εξωφρενικές απαιτήσεις της, καθώς για να βάλει την υπογραφή της ζήτησε από την Warner Bros να γίνει παραγωγή άλλων ταινιών πάνω στις οποίες δούλευε. Η […]

sexandthecity3

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση ότι ακυρώνονται τα γυρίσματα της τρίτης ταινίας Sex and the City, τα οποία θα ξεκινούσαν αυτό το φθινόπωρο.

Αιτία είναι η τηλεοπτική Σαμάνθα και οι εξωφρενικές απαιτήσεις της, καθώς για να βάλει την υπογραφή της ζήτησε από την Warner Bros να γίνει παραγωγή άλλων ταινιών πάνω στις οποίες δούλευε.

Η παραγωγή δεν υπέκυψε στον εκβιασμό και έτσι η Kim Katrall ευθύνεται για την απόφαση η ταινία να μην γυριστεί ποτέ, αφού θεωρήθηκε άδικο να γίνουν γυρίσματα μόνο με τις τρεις πρωταγωνίστριες.

«Όλοι περίμεναν πως και πως να γίνει αυτή η ταινία, αλλά για άλλη μια φορά η Kim Katrall το γύρισε στον εαυτό της και το παίζει θύμα. Είχε το θράσος να πει στην Warner Bros ότι θα έκανε τη ταινία μόνο αν έκαναν άλλες ταινίες πάνω στις οποίες δούλευε. Γελοίο. Ποια νομίζει ότι είναι; Ο George Clooney;» δήλωσαν πηγές στην Daily Mail.

sexandthecity2

Η είδηση επιβεβαιώθηκε από την Sara Jessica Parker που παρευρέθηκε στο New York City Ballet Gala.

«Τέλειωσε… δεν θα το κάνουμε», δήλωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε «Είμαι απογοητευμένη. Είχαμε αυτή την όμορφη, αστεία, συγκινητική και ευχάριστη ιστορία. Δεν είναι μόνο απογοήτευση ότι δεν θα μπορέσουμε να πούμε τη νέα ιστορία μας, αλλά περισσότερο για αυτό το κοινό που επιζητούσε τόσο πολύ μία ακόμη ταινία».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις