Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ζακ Σιράκ: Η ουρά από ερωμένες, τα όργια και το καυτό παρατσούκλι
LIFESTYLE

Ζακ Σιράκ: Η ουρά από ερωμένες, τα όργια και το καυτό παρατσούκλι

Απίστευτες είναι οι αποκαλύψεις για την ερωτική ζωή του πρώην προέδρου της Γαλλίας, Ζακ Σιράκ που απατούσε ασύστολα την Μπερναντέτ Σιράκ, με την οποία έχει δύο κόρες. Ο γνωστός για την αδυναμία του στο γυναικείο φύλο πολιτικός, δεν δίσταζε παρά τη θέση του να διοργανώνει και σεξουαλικά όργια μαζί με άλλα ανώτατα στελέχη της πολιτικής […]

chiracbernadette-thumb-large (1)

Απίστευτες είναι οι αποκαλύψεις για την ερωτική ζωή του πρώην προέδρου της Γαλλίας, Ζακ Σιράκ που απατούσε ασύστολα την Μπερναντέτ Σιράκ, με την οποία έχει δύο κόρες.

Ο γνωστός για την αδυναμία του στο γυναικείο φύλο πολιτικός, δεν δίσταζε παρά τη θέση του να διοργανώνει και σεξουαλικά όργια μαζί με άλλα ανώτατα στελέχη της πολιτικής σκηνής.

Οι πιπεράτες αποκαλύψεις γίνονται στο βιβλίο του Αρνό Αρντουάν, «Ο πρόεδρος, η νύχτα μόλις έπεσε» (Président, la nuit vient de tomber), που χρησιμοποιεί συνεντεύξεις με τον Ντάνιελ Λε Κόντε, που ήταν κάποτε στενός συνεργάτης του κ. Σιράκ αλλά και πολλές ακόμα πηγές.

zak-chirac-708

Σύμφωνα με το βιβλίο που κυκλοφόρησε δύο μήνες πριν, «γυμνές γυναίκες που καίγονταν από πόθο έκαναν ουρά για να κάνουν σεξ με τον Ζακ Σιράκ» ενώ του είχαν αποδώσει το παρατσούκλι  «τρία λεπτά στο ντους».

Ανάμεσα σε αυτές τις γυναίκες ήταν «βουλευτές, υπουργοί, σύμβουλοι, γυναίκες της μεσαίας τάξης, αλλά και άγνωστες».

«Ορμούσε στις γυναίκες και έκανε σεξ χωρίς προκαρτακτικά. Επειδή ο χρόνος ήταν λίγος και επειδή η ποσότητα είχε το προβάδισμα έναντι της ποιότητας» γράφει ο Αρντουάν.

Περιγράφοντας τις κατηγορίες των ερωμένων του προέδρου της Γαλλίας από το 1995 έως το 2007 ο συγγραφέας του βιβλίου γράφει «υπήρχαν οι συνηθισμένες, οι αγαπημένες και αυτές που κατάφερναν να περάσουν όλα τα μέτρα ασφαλείας προκειμένου να πλησιάσουν τον πρόεδρο».

chirac-hollande

Σε ορισμένες περιπτώσεις, μάλιστα, υποστηρίζεται ότι «υπήρξαν γυναίκες που ανέβαιναν στο αεροπλάνο και τον περίμεναν γυμνό στον ιδιωτικό του χώρο γεμάτες πόθο».

Ο συγγραφέας αναφέρει και ένα ταξίδι του 84χρονου Σιράκ στο νησί Ρεουνιόν όπου μια νεαρή γυναίκα του ζήτησε αυτόγραφο και αυτός της απάντησε κυνικά: Έλα στο δωμάτιό μου αν θέλεις.

Υποστηρίζεται, ακόμα, ότι το βράδυ που του τροχαίου δυστυχήματος στο οποίο έχασε τη ζωή της η πριγκίπισσα Νταϊάνα, το 1997, ο Σιράκ ήταν στο κρεβάτι με την Ιταλίδα ηθοποιό Κλαούντια Καρντινάλε.

sirak-mesa-2

Στο ίδιο βιβλίο, περιγράφεται, τέλος, ένα επεισόδιο με την υγεία του Σιράκ το 2015 όταν μεταφέρθηκε σε ημικωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο επειδή είχε μπερδέψει τα φάρμακά του.

 

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις