Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / O 50 Cent “καρφώνει” τον Τραμπ: “Με πλησίασε την προεκλογική περίοδο” (vid)
LIFESTYLE

O 50 Cent “καρφώνει” τον Τραμπ: “Με πλησίασε την προεκλογική περίοδο” (vid)

Μια αποκάλυψη που «καίει» τον Donald Trump έκανε ο 50 Cent σε συνέντευξη που έδωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό. Όπως ισχυρίστηκε ο γνωστός ράπερ, ο Αμερικανός Πρόεδρος του πρόσφερε 500.000 δολάρια προκειμένου να τον υποστηρίξει προεκλογικά. «Με προσέγγισαν από το επιτελείο του Τραμπ για μία εμφάνιση προκειμένου να αυξήσουν τα ποσοστά τους στους αφροαμερικανούς όπως μου εξήγησαν. Παρά το ότι βρισκόμουν σε δύσκολη […]

maxresdefault

Μια αποκάλυψη που «καίει» τον Donald Trump έκανε ο 50 Cent σε συνέντευξη που έδωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Όπως ισχυρίστηκε ο γνωστός ράπερ, ο Αμερικανός Πρόεδρος του πρόσφερε 500.000 δολάρια προκειμένου να τον υποστηρίξει προεκλογικά.

«Με προσέγγισαν από το επιτελείο του Τραμπ για μία εμφάνιση προκειμένου να αυξήσουν τα ποσοστά τους στους αφροαμερικανούς όπως μου εξήγησαν. Παρά το ότι βρισκόμουν σε δύσκολη οικονομική κατάσταση δεν δέχτηκα» ανέφερε.

Ερωτηθείς για τους λόγους που δεν δέχθηκε τα χρήματα σημείωσε: «δεν είναι ζήτημα ηθικό. Θεωρώ πως ήταν πολύ λίγα τα χρήματα για μία τέτοια εμφάνιση.

Να σημειωθεί πως ο Trump σημείωσε κατά 7% καλύτερα ποσοστά στους αφροαμερικανούς συγκριτικά με τον προηγούμενο υποψήφιο με τους Ρεπουμπλικάνους, Μιτ Ρόμνι.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις